Изненадващ шампион видя американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Първенец в

...
Изненадващ шампион видя американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Първенец в
Коментари Харесай

След обещание и историческа титла: Треньор направи стриптийз и остана гол

Изненадващ първенец видя американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС). Първенец в страната стана учреденият преди едвам 8 години спътник на британския гранд Манчестър Сити - Ню Йорк Сити, който завоюва първа историческа купа.
Успехът пристигна след доста драма във финала с Портланд Тимбърс. Сблъсъкът приключи при тъждество 1:1 в постоянното време, а по-късно се стигна до дузпи, при които играчите на Ню Йорк Сити демонстрираха по-добър мерник и завоюваха. Същевременно това остави Портланд със единствено една купа в актива.
След края на срещата играчите и треньорът Рони Дейла стопираха за миг празненството си и се събраха пред своите почитатели, с цел да отпразнуват с тях и да ги поздравят. А тогава се стигна и до колоритната демонстрация на наставника.
Дейла бе заречен, че в случай че неговият отбор победи, то той ще се съблече по долни дрехи. Той го стори, а по-късно направи и няколко лицеви опори, преди да вдигне победоносно трофея. А настроението от самото начало и в играчите, и в последователите бе на висота.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР