Изненадите и новите придобивки във ВК Марица (Пловдив) нямат край.

...
Изненадите и новите придобивки във ВК Марица (Пловдив) нямат край.
Коментари Харесай

Ремонт на залата за волей в Спортното

Изненадите и новите придобивки във ВК Марица (Пловдив) нямат край. Дори в отпускарските месеци юли и август в клуба кипи усилена работа!

В началото на годината шампионките си снабдиха с клубен рейс, който вози всички набори на клуба от дамите до най-малките.

В разгара на лятото беше открит и състезателен ресторант, който се намира в зала Лаута. Беше изменен напълно образа на залата и с изключение на място, където женският тим и децата от школата ще се хранят на него ще има също и видео анализи и разбори.

Започна и повсеместен ремонт на зала Волейбол в Спортно учебно заведение Васил Левски. В залата, която се намира на Гребната база играе и тренира по-голяма част от школата на Марица.

Залата ще бъде изцяло преобразена. Ще се прави повсеместен ремонт на покрива и на стените. За улеснение на феновете ще бъдат инсталират и трибуни с нови пластмасови седалки, а в залата ще има и електронно табло за резултата.

Напълно преобразени ще бъдат фитнеса и съблекалните в залата.

Така Марица още веднъж демонстрира, че за клуба е доста значимо да развива своята школа. През предишния сезон съвсем всички волейболистки в първия тим на шампионките бяха артикул на школата на клуба.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР