Изненадата в състава на ЦСКА от мача с Берое се

...
Изненадата в състава на ЦСКА от мача с Берое се
Коментари Харесай

Греъм Кери се завърна като титуляр за ЦСКА след 84 дни

Изненадата в състава на ЦСКА от мача с Берое се споделяше Греъм Кери. Ирландецът бе предпочетен в титулярния състав пред Енрике Рафаел, а се появи на мястото на контузения Едвин Джеси. Това бе следващият късмет за някогашния футболист на Плимут да завоюва по-сериозни позиции при " алените ".

Последният път, когато Кери бе титуляр за ЦСКА, бе на 14 декември предходната година в мача против Дунав на " Армията ", написа " Меридиан Мач ". Тогава футболистът даже съумя да вкара първия си и до през вчерашния ден единствен гол с алената фланелка. Оттогава до момента минаха тъкмо 84 дни, в които Греъм Кери по този начин и не успяваше да завоюва доверието на треньора Милош Крушчич. Ирландецът не бе титуляр даже по време на зимните контроли, в които влизаше в игра спорадично. От началото на пролетта пък Греъм Кери е записал едвам 2 (две) минути. Той влезе в добавеното време на мача с Ботев (Пловдив) вкъщи, само че тогава промяната бе по-скоро тактическа за да забави игра и няма данни футболистът изобщо да бе играл с топката.

Кери пристигна със статута на звезда в някогашния си клуб и направи положително усещане в летните контроли. Британецът в действителност няма късмет пред гола, само че за сметка на това има 7 асистенции, като две от тях бяха в лятното дерби с Левски, в което бе определен справедливо за състезател на мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР