Изненадата в евролистата на Възраждане е, че журналистът Петър Волгин

...
Изненадата в евролистата на Възраждане е, че журналистът Петър Волгин
Коментари Харесай

Изненада в евролистата на „Възраждане“: Петър Волгин няма да е водач

Изненадата в евролистата на " Възраждане " е, че журналистът Петър Волгин няма да е лидер, стана ясно на брифинг, на който партията показа претендентите си за евродепутати. Листата ще води депутатът от " Възраждане " Станислав Стоянов, който е един от главните фактори в партията от основаването ѝ.

" На него ще разчитаме да поведе нашата листа в конкуренцията на европейските избори. На второ място в листата е Петър Волгин - гласът на свободното слово, притежател на голям брой награди. За нас това е гласът, който ще пази освен българските ползи, а и свободното слово ", заяви водачът на политическата групировка Костадин Костадинов.

На трето място е Рада Лайкова, създател на " Възраждане – Берлин ", старши консултант по европейските въпроси в немския парламент. Четвъртото място е отредено на Димчо Димчев - създател на най-голямата организация на партията отвън България – " Възраждане – Лондон ". Пети в листата е Георги Джендов, ръководител на групата на " Възраждане " в Добрич.

Костадин Костадинов посочи три условия, на които би трябвало да дават отговор претендентите за евродепутати на " Възраждане ".

" Хората, които ще изпратим, са родолюбци, слагат българския народен интерес пред всичко. На последващо място за нас е значимо хората, които ще изпратим, да бъдат открити и демократични. На трето място - да са отчетливо работливи и ефикасни в работата, която правят до момента. Изпращаме хора, всеки от които има доста сериозна професионална биография ", акцентира водачът на " Възраждане ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР