Изненадата от изминалия сезон Славия ще посрещне един от най-прогресиращите

...
Изненадата от изминалия сезон Славия ще посрещне един от най-прогресиращите
Коментари Харесай

Берое е фаворит на букмейкърите в дербито със Славия

Изненадата от миналия сезон Славия ще посрещне един от най-прогресиращите тимове в родния шампионат – Берое в закриващ мач от 5-тия кръг на българската efbet Лига. На този стадий, най-стария столичен тим тотално разочарова, като в първите четири мача записа едвам една извоювана точка. Тя пристигна още в първия кръг, когато момчетата на, в следствие уволнения, Златомир Загорчич приключиха на равно против Черно море. Последваха обаче три изгубени мача против мощните тимове на Локомотив (Пловдив),, като сред тях Славия отпадна и от квалификациите на Лига Европа, освен това против скромния албански Кукеси.

Берое е на тъкмо противоположната вълна. Старозагорци са най-резултатния тим в шампионата. „ Зелените “ са осъществили цели 11 пъти, като 6 попадения пристигнаха в предишния кръг, когато Ботев (Враца) бе брутално победен. Момчетата на Димитър Димитров са солидни и в защита, като записаха три сухи мрежи – против Левски, ЦСКА 1948 и Ботев (Враца). Три гола обаче им означи Ботев (Пловдив) в зрелищното 3:3.

През миналия сезон Берое завоюва първото си домакинство против този противник с 2:0, а единствено месец по-късно, съумя да вземе и мача в София със впечатляващото 4:2. Столичани пък взеха с 2:1 мача от плейофната фаза на шампионата, като това се трансформира в първа победа на Славия над Берое в последните 8 мача и единствен в последните им 11 срещи от efbet Лига.

През лятото Славия се раздели с няколко съществени футболисти и спад в играта им е напълно обоснован и предстоящ. От „ Овча купел “ си потегли, само че ще довърши календарната година в редиците на Славия), Георги Йомов (подсили един от главните съперници - ЦСКА). Очаква се произлязъл трансфер и на капитанът Янис Карабельов. Силен интерес има и към младия вратар на белите Стергиакис.

Берое влиза като цялостен любимец съгласно букмейкърите.  предлага коефициент от 1.85 за победа на „ зелените “. Със сигурност има аргумент да бъде потърсен усъвършенстван залог. Берое са в отлична форма, само че пък резултата от новия треньор на Славия може да докара до изненада. Все в миналото „ белите “ би трябвало да заиграят страхотния си футбол, с който завоюваха евроквота през миналия сезон. Берое е един от отборите, който залага на атакуваща философия, което би оставило задоволително празни пространства за бързите атакуващи играчи на Славия. Нашият съвет е да не залагате на корав знак, а да потърсите нещо по-логично.

Но какво да е то? Нашето предложение е залога и двата тима да отбележат гол. От  предлагат коефициент от 1.87 това да се случи. Съвсем разумно би било да потърсите и
залог за над 2,5 гола в мача. Той се предлага на 1.94. Вече говорихме за отличната офанзива на Берое. Трябва да споменем, че и по време на паузата за национални тимове, заралии нанизаха 6 попадения в контрола против Черноморец (Бургас). Това значи, че в последни 3 мача, момчетата на Димитър Димитров са вкарали цели 15 гола. Славия има единствено един гол за новия сезон, само че пък футболистите на „ белите “ ще бъдат пределно стимулирани да се потвърдят пред новия треньор, а и имат да се реваншират пред своите правилни последователи.

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР