Изненадан съм от реакцията на президента. Така председателят на ПП

...
Изненадан съм от реакцията на президента. Така председателят на ПП
Коментари Харесай

Румен Петков за напрежението между „Дондуков“ 1 и 2: Така задълбочаваме проблема

Изненадан съм от реакцията на президента. Така ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков разяснява пред медиите поръчката за отдръпване на доверие от кабинета от страна на президента. Оставяйки настрани претекстовете на президента за оттегленото му доверие, ръководителят на Политическа партия АБВ е безапелационен, че подобен междуинституционален конфликт вредителства на обществото и на институционалния интерес на страната.

„ Не е това междуинституционалното другарство. Така задълбочаваме рецесия, задълбочаваме проблем. От междуинституционалния конфликт ще загуби българският народ и българската страна. За страдание последните две и малко повече години конфликтите и борбите сред институциите взима връх над устрема да бъдат открити решения “, сподели Петков. Той акцентира, че точно АБВ е партията, която най-остро подлага на критика държавното управление на ГЕРБ.

„ За безчинствата, за надълбоко нездравословната политика в енергетиката, за тежкия неуспех в опазването на околната среда и водите на страната, за безпътицата в редица браншове в страната. Но това са въпроси, които се вземат решение с политически средства. В случая междуинституционалното напрежение и конфликт не обслужват ползите на обществото “, разяснява още ръководителят на АБВ. И добави, че новината на днешния ден измества тематики за решение от витално значение, като злополуката в Перник, да вземем за пример.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР