Изненада в ДПС беше представянето на Делян Пеевски като единствен

...
Изненада в ДПС беше представянето на Делян Пеевски като единствен
Коментари Харесай

Проф. Любомир Георгиев: Личността на Делян Пеевски внесе смут сред членовете на ДПС

Изненада в Движение за права и свободи беше представянето на Делян Пеевски като единствен водач на партията, а не толкоз това, че ще има двама ръководители. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ проф. Людмил Георгиев, психолог и някогашен член на Движение за права и свободи. Според него обаче това е крачка обратно от страна на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Много от анализаторите, които наблюдават процесите в партията показаха мнение, че това, че се предлага етнически българин ще докара до ужас измежду членската маса на Движение за права и свободи и измежду гласоподавателите, сподели още проф. Георгиев.
Според мен обаче нещата са малко по-различни, тъй като тук не става дума за това, че Пеевски е етнически българин, а за личността му. Струва ми се, че американците подцениха както голямата част от българския народ, по този начин и огромна част от хората в Движение за права и свободи. Човек, глобен от Магнитски не може да направи никаква кариера повече, а изключително политическа.
Хората не са за подценяване, а това се пробваха да създадат и елити и публицисти, и американци, сподели още проф. Людмил Георгиев. Това възмути всички и изпод ври и кипи против Пеевски, а с цел да се „ замаже ситуацията “ беше издигната и втора съпредседателска кандидатура, безапелационен беше той.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР