Изненада по време на дебатите в Народното събрание за отпускане

...
Изненада по време на дебатите в Народното събрание за отпускане
Коментари Харесай

„Български възход“ смениха мнението си – вече подкрепят военната помощ за Украйна


Изненада по време на дебатите в Народното събрание за разпределяне на военна помощ за Украйна. Вчера от партията на „ “ бяха срещу подпомагането на Киев във войната с Москва.

Днес обаче поддържат решението, тъй като „ показват взаимност с украинския народ.

Дебатът стартира при., „ “, „ “ и се оповестиха за изпращането на военна помощ и допълниха, че е трябвало да я дадем от дълго време, тъй като сме в условия на непровокирана експанзия.

„ Ние към този момент сме доста закъснели. Сега имаме късмет да изправим грешката и да застанем до нашите съдружници “, сподели Ананас Славов от „.

„ Тук е заплашен украинският народ. Заплашен е от изтребване. Това е непровокирана експанзия. България би трябвало да се върне от вярната страна на историята “, сподели Георг Георгиев от.

На противоположния полюс в залата са и „ “ с мотив, че даването на военна помощ на процедура ни въвлича директно във войната.

„ Проектът е припрян, неопитен и чисто политически стимулиран. Има декларация на Народно събрание за наказание на съветската експанзия. Днес се ражда една коалиция на войната, което ще докара до тежко разделяне “, сподели от.

„ Евроатлантическата пасмина се пробва да вкара България във война. Повечето страни не дават оръжие. Това е под външен диктат, а болшинството българи са срещу “, съобщи Ангел Георгиев от „ “.

„ Цинизъм е да дадеш остаряло оръжие и да казваш, че оголваме нашите въоръжени сили. Предоставяйки помощ сме дружно с нашите сътрудници “, съобщи от „ “.

Дебатът по тематиката продължава и в този час.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР