Изнасят се неверни данни за инсталацията за битови отпадъци. Тя

...
Изнасят се неверни данни за инсталацията за битови отпадъци. Тя
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Изнасят се неверни данни за инсталацията за битови отпадъци

Изнасят се погрешни данни за инсталацията за битови боклуци. Тя е подкрепена от Европейската комисия от 2012 г . Работи се от една от най-големите компании в тази сфера, имаме грижата за околната среда. Това разяснява столичният кмет Йорданка Фандъкова в ефира на Българска национална телевизия.

Тя посочи, че производството на сила от боклуци е значима част от кръговата стопанска система и от решаването на казуса с битовите боклуци в целия свят.

" Проектът е ориентиран към оптималното обособяване за преработване на отпадъците. Той ще бъде показан за утвърждение, ще мине през всички отраслови дирекции на Европейската комисия ", сподели тя.

Тя разяснява и тематиката за детските градини и учебните заведения. " Вече построихме 92 нови здания, увеличихме местата с над 16 хиляди. Тази година ще бъдат подготвени още три нови детски градини. В предучилищното обучение достигнахме обсег на 98% от децата. В доста региони има свободни места, по тази причина в този момент се концентрираме в обособени региони, в които няма учебни заведения и детски градини ", заяви столичният кмет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР