Измислените зелени организации, чийто лидери се изявяват и като политици

...
Измислените зелени организации, чийто лидери се изявяват и като политици
Коментари Харесай

Зелените организации и политици оказват натиск върху съда


Измислените зелени организации, чийто водачи се изявяват и като политици от "Демократична България ", започнаха да оказват напън върху съда по отношение на построяването на втора кабинка на Банско. Изявяващият се като еколог съпредседател на Политическа партия "Зелените " Борислав Сандов през вчерашния ден е налетял да бие юристите на Министерство на околната среда и водите и Министерски съвет в съда, обявиха очевидци на случката. На делото, което "Зелените " водят против Решението на Министерски съвет от 28. 12. 2017 година, с което се позволява създаване на втората кабина в Банско, е бил и водачът на зеления октопод Тома Белев.

Тези двамата и други "природозащитници " са скачали и на специалисти от Министерски съвет и са ги заплашвали с уволнения. В самата зала на съда е имало към 30-тина еколога, които се проведоха във фейсбук с цел да вършат безмълвен напън на съда.

Присъствали на съвещанието обясниха, че жалбите на "Зелените " са доста слаби, не задоволително стимулирани и в случай че съдът не се поддаде на натиска, би трябвало да остави Решението на Министерски съвет от 28. 12. 2017 година в действие.

Целта на зелените организации е посредством обжалвания и каузи да бавят всички капиталови планове в България. Така е и с приемането на проекта за Национален парк „ Пирин “. Не става дума за екологични проблеми в проекта за ръководство или за неговото качество, а за целеустремен дълготраен еко рекет от едни и същи хора над цялата страна.

Европейската комисия в собствен отчет също разгласи, че България до момента не е управлявала съответно тези територии и подлага на критика неналичието на нови проекти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР