Измислени са какви ли не диети и хранителни режими. Едни

...
Измислени са какви ли не диети и хранителни режими. Едни
Коментари Харесай

Лесна рецепта за зелева супа, с която ще отслабнете

Измислени са какви ли не диети и хранителни режими. Едни работят на избрани хора, други работят на останалите. Никога не можеш да си сигурен, че режимът на някой ще бъде подобаващ за теб и противоположното.

Храненето е в основата на всяка диета, а вярното хранене е разковничето на положителното здраве и положителната форма. Днес ще ви покажем по какъв начин да си извършите една доста лесна, вкусна и здравословна чорба, която ще ви помогне в битката с килограмите.
 Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот Edna предлага Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот
За дейно понижаване на тежестта и то без апетит, би трябвало да се ядат храни, за чиято преправка се изисква повече сила, в сравнение с въпросните храни дават на организма ни.

Те не престават да са потребни и засищат, само че разрешават на тялото ни да изразходва повече сила, до момента в който храносмила, което довежда до събаряне на килограми.

Подобни артикули са плодове и зеленчуци, богати на фибри. От тях може да приготвите прелестен нискокалоричен микс под формата на вкусна и ароматна чорба.

Ето какви артикули за ви нужни:

1 зелка, нарязана или настъргана на ситно

2 огромни глави лук, нарязани

500 гр, домати от консерва дружно със соса

2 зелени чушки, изчистени и нарязани

4 стръка целина, нарязани с листата

6 моркова, обелени и нарязани

200 гр. зелен боб, разполовен на две

черен пипер и сол на усет

нарязани на ситно свежи подправки като магданоз, копър и мащерка

Начин на подготвяне:

Сложете всички зеленчуци в огромна тенджера и ги залейте с вода. Нека водата кипне на висок градус, а по-късно оставете да ври за още 10 минути на по-слаб котлон. След това сложете капака на тенджерата, намалете още градусите и гответе, до момента в който зеленчуците омекнат изцяло. Накрая прибавете черния пипер и останалите подправки.

Гарнирайте с балсамов оцет или лимонен сок и нарязан на ситно свеж лук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР