Измишльотината, че Първанов организира учредяването на новия ляв проект, е

...
Измишльотината, че Първанов организира учредяването на новия ляв проект, е
Коментари Харесай

Мая Манолова: Корнелия Нинова не е обединителят на ляво мислещите хора

Измишльотината, че Първанов провежда учредяването на новия ляв план, е подмолно подстрекателство, сподели още Манолова

" Българска социалистическа партия са хилядите почтени, работливи, отдадени на левите хрумвания и полезности хора. Нинова и частният клуб към нея просто ги осребряват. Тази измислица, че Първанов провежда днешното събиране, е подмолно подстрекателство от боязън, че хора с престиж в левицата стават основатели на тази среща ". Това съобщи в ефира на във връзка учредяването на нов ляв план Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ".

Мая Манолова сподели още, че левицата се намира в будна кома. " Вместо това да провокира угриженост у водача на най-голямата лява партия, тя се занимава със своето оцеляване. Нинова не е осъзнала, че тя не е обединителят на ляво мислещите хора. От 2017 година насам загуби 500 000 гласа. Вместо да потърси отговорността в себе си, тя се пробва да работи като монополист в лявото. Само Нинова не е схванала, че уредник на обединяването е Костадин Паскалев и хора, които не са измежду послушковците ѝ ", акцентира тя.

Според нея Българска социалистическа партия е отстъпила от потребностите на обществото. " Огромна е нуждата от ляво обединяване и мощна левица. Нито хартиената бюлетина, нито слугинажа пред ГЕРБ и Движение за права и свободи са значими. Трябва да сложим цели като приходи, цени, енергийна беднотия, инфлация, дългово иго. Ще предложим обединяване към мощни общи леви листи на идните локални избори, тъй че да не се разделят гласовете на ляво мислещите хора ", разкри Манолова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР