Изминава до 30 километра само на ток, има сгъваем дизайн

...
Изминава до 30 километра само на ток, има сгъваем дизайн
Коментари Харесай

Ziyoujiguang T18 – мощен и здрав електрически велосипед

Изминава до 30 километра единствено на ток, има сгъваем дизайн за по-лесно преместване, спирачна система с два диска, предни и задни светлини

Ziyoujiguang T18 е колело за всевъзможни потребности – за пътешестване до работата, за извършване на покупки или просто за забавление

С настъпване на пролетта идва и времето на велосипедите – те са комфортни, маневрени и икономични, изключително в градски условия, където напредването с коли постоянно е призрачен сън. Електрическите байкове дават мечтаната независимост, когато търсим по-практично пътешестване, до момента в който в това време се забавляваме .

Направен от алуминиева сплав и кадърен да поеме товар до 120 кг, сгъваемият електрическият велосипед Ziyoujiguang T18 може да преобрази метода на напредване в града против неголяма сума – $409,99 сега. Моделът е разполагаем за покупки от немски склад на онлайн магазина Tomtop. Конструкцията на велосипеда разрешава прегъване на някои от детайлите за по-лесно преместване и предпазване.

Ziyoujiguang T18 е оборудван с 12-инчови гуми и мотор 250W

Това е мощен електрически велосипед – с мотор 250W, който поддържа скорост до 25 км/ч, а литиевата батерия с потенциал 6AH разрешава на колоездача да измине 25-30 км единствено на електричество и до 45-50 километра, в случай че върти и педалите, с едно зареждане. Определено сходен потенциал ще е задоволителен за повече от един ден потребление на колелото – за работа, извършване на покупки, возене в парка и така нататък Зареждането на батерията лишава 3-4 часа.

Ziyoujiguang T18 е конструиран с мисъл за повече улеснение на колоездача. Седалката е мека, еластична и здрава и може да се настройва по височина. Педалите пък се сгъват и прибират, с цел да понижат габаритите на колелото при преместване. Сгъва се също и предната рамка, тъй че велосипедът придобива напълно стилен тип.

Ziyoujiguang T18 има здрава структура и в същото време е изработен с грижа за комфорта на колоездача

Системата за окачване понижава ударите за по-комфортно пътешестване, а хубавичко алуминиева сплав подсигурява надеждност и за по-тежките колоездачи – оптималното натоварване е 120 кг, съгласно спецификациите на производителя. Предни и задни LED светлини обезпечават безвредно колоездене на мрачно и нощем.

Когато батерията на Ziyoujiguang T18 падне под 30%, знак стартира да мига за известно време и зареждането може да бъде прекратено, с цел да отбрани велосипеда от повреди и за по-дълъг живот на батерията. Но нали по тази причина има и педали – възползвайте се от тях всякога, когато изискванията го разрешават, с цел да съхраните батерията и в същото време да се забавлявате.

Сгъваемият дизайн на Ziyoujiguang T18 разрешава по-лесно преместване и предпазване на колелото

Електрическият байк е оборудван с 12-инчови колела и дискови спирачки – на предните и задните колела. Велосипедът е водоустойчив по стандарта IP54 и може да се употребява по надолнище до 20°, а тежестта му е към 17,2 кг. В сгънато положение колелото има размери 115х53х73 см. Доставя се в комплект със зарядно, гаечен ключ и документи.

Можете да купите сгъваемия електрически велосипед тук: Ziyoujiguang T18 – на цена от $409,99 сега и доставка от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР