Изминава 45 км с едно зареждане, поддържа три режима на

...
Изминава 45 км с едно зареждане, поддържа три режима на
Коментари Харесай

Xiaomi Electric Scooter Pro – сгъваем, икономичен и сигурен

Изминава 45 км с едно зареждане, поддържа три режима на возене

Сгъваемият скутер на Xiaomi е елементарен за ръководство и комфортен за преместване

Електрическите скутери стават все по-популярни – тези икономични и комфортни устройства за напредване се употребяват с идентичен триумф от младежи и възрастни. А когато скутерът е с марка Xioami, това значи високо качество, функционалност и надеждност.

На цена с привлекателна отстъпка се предлага моделът Xiaomi Electric Scooter Pro в световния онлайн магазин Bang good. Този електрически скутер с две колела разчита на мощен мотор 300W (максимум 600W), който обезпечава скорост до 25 км/ч при надолнище до 20 градуса.

Скутерът е изработен от здрава и лека алуминиева сплав, тежи единствено 14,2 кг

Литиево-йонната батерия с потенциал 12,8Ah/37V, която се доставя дружно със скутера, е много издръжлива – с едно зареждане ще изминете оптимално разстояние от 45 км. Презареждането ще ви отнеме към 8-9 часа, съгласно спецификациите, оповестени от производителя.

Xiaomi Electric Scooter Pro е елементарен за ръководство. Само с натискане на един бутон можете да превключвате сред три разнообразни режима на работа – пестелив с икономисване на сила (скорост 15 км/ч), общоприет (20 км/ч) и състезателен (25 км/ч). Така всеки консуматор ще се любува на желания комфорт на возене.

Предвидени са дискови спирачки на двете гуми и задна стоп светлина

Конструкцията на скутера е направена от здрава алуминиева сплав и устоя хора с тегло до 100 кг. Самият скутер тежи единствено 14,2 кг и може елементарно да се придвижва, още повече, че е сгъваем и се побира в багажника на колата, като по този начин заема и по-малко място за предпазване вкъщи.

Xiaomi Electric Scooter Pro е подобаващ за хора на възраст от 16 до 60 години. Конструкцията на скутера е пригодена да вози млади и възрастни с височина от 120 до 200 см, а равнището на отбрана подхожда на стандарта IP54 за устройства, които се употребяват навън, включително водо- и прахоустойчивост.

Панелът начело демонстрира в действително време основни параметри на скутера

Скутерът е оборудван със здрави и устойчиви гуми 8,5 инча, подобаващи за каране по разнообразни повърхности. Предвидена са 120-мм дискови спирачки на двете колела, както и стоп светлина на задното колело, която укрепва сигурността по време на придвижване, предпазвайки от удари.

Предният надзорен панел на Xiaomi Electric Scooter Pro демонстрира на лидера в действително време значими параметри като скорост, режим на шофиране, заряд на батерията и други Налично е също мобилно приложение, което дава спомагателна информация и благоприятни условия за ръководство на изразходваната сила.

Скутерът на Xiaomi е практично возило, което доставя и огромна доза наслаждение

Нещо повече, този скутер може да преобразува кинетичната сила от придвижването в електрическа, с цел да удължи живота на литиево-йонната батерия. Моделът се доставя в комплект със захранващ адаптер, щепсел, помощни принадлежности и управление за потребителя.

Можете да купите сгъваемия електрическия скутер тук: Xiaomi Electric Scooter Pro – на цена от $455 и 12% отстъпка, в случай че употребявате ваучър 00grbg, с безвъзмездна доставка и платени мита.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР