Изминалият уикенд беше доста щур, защото в Анахайм Disney проведоха

...
Изминалият уикенд беше доста щур, защото в Анахайм Disney проведоха
Коментари Харесай

Marvel готвят още три сериала за супергерои

Изминалият уикенд беше много щур, тъй като в Анахайм Disney организираха събитието D23 Expo, което се счита за парадайс за най-големите им почитатели.
 Кит Харингтън, The Eternals, D23 Expo, Marvel и каква ще бъде ролята на артиста
Каква ще бъде ролята на Кит Харингтън в киновселената на Marvel

The Eternals притегля от ден на ден вниманието ни

Казваме щур, тъй като бяхме залети с доста информация за идните планове на студиото. Нямаме самообладание да опишем всичко, което се случи и излезе като информация. Ще стартираме с трите нови сериала, които президентът на Marvel Studios Кевин Файги разгласи.

Като част от възходящото наличие на Disney+ ще забележим сериалите Ms. Marvel , Moon Knight и She-Hulk . Доста крепко, само че Файги не пожела да показа нито по кое време да чакаме трите сериала, нито кой ще взе участие в тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Авг 23, 2019 в 4:31 PDT

Ето за какво информацията ни към тях е много нищожна. От комиксите обаче знаем, че същинското име на Ms. Marvel е Камал Кан. Тя е родена в Съединени американски щати в семейство на пакистански имигранти.

Във възрастово отношение пък можем да я съпоставим с Питър Паркър. Подобно на него тя не е родена със суперсили, а се снабдява с тях. Те пък са много яки, тъй като може да трансформира формата на тялото си и несъмнено, има нечовешка мощ.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Авг 23, 2019 в 4:32 PDT

Истинското име на Moon Knight е Марк Спектър. Той също е роден в Съединени американски щати, а родителите му са имигранти, избягали от Чехословакия поради нацистите. Спектър минава през военните и Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да стане наемник в Близкия изток. Един ден работата му го води до Египет, където е претрупан със задачата да откри останките на фараон.

Нещата обаче не се развиват по проект и Спектър бива погубен. Духът на този фараон обаче се вселява в тялото му и по този начин Спектър се трансформира в Moon Knight. Способностите му можем да определим като на воин от екшън филм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Авг 23, 2019 в 4:33 PDT

Може би най-вече се вълнуваме за She-Hulk . Файги показа, че Брус Банър към този момент няма да е единственият Хълк в киновселената на Marvel. В комиксите Дженифър Уолтърс е братовчедка на Банър и се снабдява със суперсилите при преливане на кръв от него.

Това ни кара да мислим, че Брус Банър (Марк Ръфало) ще бъде неизменима част от сериала, само че към момента не можем да кажем нищо сигурно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР