Изминалите четири години бяха за ВМРО-ДПМНЕ години на реформи, на

...
Изминалите четири години бяха за ВМРО-ДПМНЕ години на реформи, на
Коментари Харесай

Мицкоски настоя за предсрочни избори на конгреса на ВМРО-ДПМНЕ

Изминалите четири години бяха за ВМРО-ДПМНЕ години на промени, на промяна, което беше доста значимо. Днес, след четири години, ВМРО-ДПМНЕ още веднъж е по пътя на успеха. ВМРО-ДПМНЕ е най-голямата политическа партия в Македония, ВМРО-ДПМНЕ има най-голямата парламентарна група в Народното събрание, най-вече кметове в общините, максимален брой съветници. Това означи водачът Християн Мицкоски в словото си пред конгреса на партията.

„ За страдание, заради политическото незнание, което доминира в Македония, към този момент четири години, откогато СДСМ е на власт, ние към момента оставаме в съпротива за малко време, по тази причина настояваме за бързи предварителни парламентарни избори, тъй като хората би трябвало да бъдат показани по този начин, както са дали своят вот. А хората гласоподаваха на последните локални избори за ВМРО-ДПМНЕ и обединението ", добави Мицкоски.

Според партийния водач бедността пораства, хората имат проблеми с енергетиката, електричеството, стопанската система, върховенството на закона. Престъпността и корупцията са повсеместни, има злополука в опазването на здравето, в образованието. Буквално на всяко равнище имаме доста неприятна и трагична обстановка в нашата Македония, сподели той. „ Ако прекарахме 4 години във вътрешнопартийна промяна, в този момент ще последват промени и ще върнем Македония там, където й е мястото, а това е пътят на успехите “, сподели Мицкоски.

Очаква се конгресът да го преизбере на лидерския пост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР