Изминали са точно 60 години от дебютната поява на кубратския

...
Изминали са точно 60 години от дебютната поява на кубратския
Коментари Харесай

Малка на ръст, но с гигантски талант: Лили Иванова спечели 2...

Изминали са тъкмо 60 години от дебютната поява на кубратския славей на огромна софийска сцена, написа " Минаха години ". През 1962 година дребната на растеж, само че огромна на гений и упоритост здравна сестра излиза с оркестър „ Мелоди “ в събирателен концерт в профсъюзния дом на културата „ Георги Димитров “ на пл. „ Взъраждане “.

Днес това кино е съборетина, само че Лили все по този начин крачи на високи токове и с високи условия към себе си и хората, с които се показва пред аудитория.

И от дълго време сама цялостни най-големите зали и салони в страната.

Хиляди фенове се върнаха в младостта, а младежи се убедиха, че за нейното изкуство възраст няма. Любопитното е, че за вечерта в Арена Армеец най-бързо се изкупиха скъпите пропуски, възлизащи на цена от 250 лв.. Почитатели от цялата страна и от чужбина си резервират билети месеци по-рано за събитието.

С концерта си Лили съвсем повтаря триумфа си в същата спортна зала от 2012 година Тогава тя е първият български реализатор, дръзнал да опита да я изпълни. Над 10 хиляди феновете я приветстваха и през 2022 година И тогава, и в този момент изпълнителката на " Камино " пуска в продажба браншове зад сцената, които са с по-лоша видимост.

По груби сметки естрадната икона е осребрила най-крупната изява от турнето си в доход, възлизащ на 2 милиона лв..         
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР