Изминалата година беше прекалено интензивна за нежните Риби. Не се

...
Изминалата година беше прекалено интензивна за нежните Риби. Не се
Коментари Харесай

Какво е приготвила 2018 година за Рибите?

Изминалата година беше прекомерно интензивна за нежните Риби. Не се тревожете, предстоят ви велики неща през 2018! От всички зодиакални знаци само Рибите обгръщат мъдрост, вътрешен глас, творчество и съчувствие. Тъй като ръководещата планета на Рибите е Нептун, тяхната интуитивна природа нормално е отвън графиките. Това значи, че те постоянно са креативен персони.

Рибите също са доста сантиментални, лоялни, великодушни и добродушни, което значи, че постоянно са в компанията на разнообразна група хора. Да бъдеш безвъзмезден е в зодиакалната ДНК на Рибите.

Очаквания за 2018

Луната, Нептун, Юпитер и Марс ще се движат във водните знаци. Това е добра вест за Рибите. Техните сетива ще бъдат доста изострени през идната година. Рибите са склонни да имат интензивно духовна страна, а през 2018 година това ще бъде още по-изразено.

Ще забележите, че сте много по-практични през тази година, само че през юни месец ще има поврат. Въпреки че пробвате да бъдете практични, опитвайте да обръщате внимание както на огромните, по този начин и на дребните неща. Това време от годината ще бъде скучно, само че въпреки всичко опитвайте да се забавлявате.

Макар че имат очи за материалните неща, Рибите непрестанно следват фантазиите си. Краят на годината ще бъде динамичен за Рибите. Предстоят доста значими събития, благоприятни условия и като цяло доста неща ще изпълват общественият им календар.

Кариера и финанси

Тази година е най-подходящото време да опитате нови неща. Работата в публичния бранш може да бъде място, където вашите гении могат да блеснат в нов потенциал. Въпреки това, когато Сатурн идва в Козирог, внимавайте с хората към вас и бъдете малко по-предпазливи.

По-късно, с Плутон в Козирог, на пътят ви в кариерата ще има по-големи промени. Не се притеснявайте; Просто се пробвайте да бъдете подготвени и отворени за смяната. От март до юли пробвайте да спестите някой лев.

От юни до края на август би трябвало да контролирате финансите си доста деликатно. След това интервал, вашата креативност още веднъж ще блесне и това ще докара до триумфи в кариерата.

Бъдете подготвени да работите настойчиво и в последна сметка да извлечете всички изгоди.

Приятели и обич

Има доста обич на хоризонта във вашата 2018 година През февруари и март ще има забавно оживление в любовния ви живот.

Може да забележите, че има смяна в нещата, които ви притеглят в хората през тази година. Ако към този момент имате връзка, през тази година ще имате малко време да се отдръпнете и да обмислите нещата.

Връзката ви ще ви обезпечи отделяне от напрежението, проблемите и натоварващите неща. Към края на годината, може да зародят някои проблеми във връзката, само че всичко ще бъде елементарно позволено.

Ако сте сами, през март месец би трябвало да извършите стъпка към индивида, към който имате интерес и ще имате огромен късмет да получите това, което желаете. През лятото е допустимо да срещнете същинската обич.

Здраве

Миналата година беше добра за вас от страна на здраве. През 2018 година не забравяйте да продължавате да се грижите за себе си, като се храните здравословно и спортувате. Помислете за вземането на превантивни ограничения и посещаване при доктор за профилактични прегледи. Обръщайте повече внимание на сърцето, гръбнака, коленете, зъбите. Посещавайте подобаващите експерти постоянно.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР