Изминалата 2021 година бе впечатляваща за онлайн гейминг индустрията. Основната

...
Изминалата 2021 година бе впечатляваща за онлайн гейминг индустрията. Основната
Коментари Харесай

Топ 5 слот игри, предстоящи да излязат в началото на 2022 година

Изминалата 2021 година бе впечатляваща за онлайн гейминг промишлеността. Основната причина за този триумф бе смяната в метода на живот на доста хора поради световната пандемия. Това обаче не остави обиден и хазарта, като огромна част от почитателите избраха онлайн игрите. В този смисъл, можем самоуверено да кажем, че изискванията за развиване на слот игри нови заглавия бяха удобни.

Естествено, тази наклонност беше подхранена и от многото качествени ротативки, които излязоха през годината. През новата 2022 година, тази наклонност безспорно ще бъде продължена от още по-нови и съвременни
слот игри. Разработчици като Microgaming, Play`n Go и Yggdrasil към този момент са декларирали своите планове да пуснат нови слот игри. Вижте кои са най-горещите оферти в тази категория за началото на 2022 година:

SteamSpin
Безспорно, Yggdrasil са си извоювали име на един от най-хубавите разработчици на
слот игри. Преди да ги играете в казината, пробвайте. Ето за какво, SteamSpin е заглавие, което справедливо застава на върха на класацията за най-нови слот игри за 2022 година.

Този
слот ще Ви вкара в атмосферата на Дивия Запад, където Yggdrasil и Jade Rabbit Studio са приготвили 3 барабана и 9 печеливши линии. Тук ще имате опция да заложите от 0.1 до 100 заема, както и късмет за големи облаги от 8000х залога Ви.

Gold Digger Megaways
Gold Digger Megaways е друга забавна ротативка, която ще излезе в средата на февруари 2022 година. Този
слот е с цели 6 барабана и един спомагателен, трансформирайки го в усъвършенствана версия на класическия вид. Освен това, играта ще предложи на своите почитатели цели 117649 благоприятни условия за облага.

Без подозрение, това е една от дълго чаканите нови безвъзмездни
слот игри, които ще Ви докарат тресчица за злато. Впуснете се в дълбините на земните глъбини и се насладете на естествените благосъстояния дружно с доста атрактивни бонуси. За Вашето въодушевление ще подсигурява възвръщаемост от 95.97% и оптималната облага равностойна на 22508х Вашия залог.

Raging Rex 2
Ако сте опитни почитатели на ротативките, тогава надали има потребност да споделяме, че Play`n Go са измежду най-реномираните разработчици. Една от изненадите за 2022 година, която компанията готви, е Raging Rex 2. Може би 3 години в действителност са доста за създаването на продължението на поредицата. Въпреки това, от Play`n Go твърдят, че чакането си е коствало.

Подобно на първата част, Raging Rex 2 показва тема изпълнена с динозаври, невероятни графики и геймплей. В тази версия ще можете да спечелите до 3000х Вашия
залог с възвръщаемост от 96% и междинна до висока волатилност. В началото би трябвало да изчакате за първата облага, само че ще останете повече от удовлетворени, когато парите завалят.

Rocky Vegas
Pragmatic Play е различен разработчик, който ще зарадва своите почитатели с нещо ново. През 2022 година компанията възнамерява да пусне на пазара Rocky Vegas. Това заглавие се чака да е една от за идната година заради ред аргументи.

Безспорно, няма нищо по-привлекателно от добре познатия формат с 5 барабана и 20 печеливши линии. Освен това, Rocky Vegas показва свежа визия, която ще Ви върне в праисторически времена на динозаври и първобитни хора. Най-хубавото на играта обаче е опцията за големи облаги, достигащи до 10000х Вашия
залог.

Secret of Dead
Накрая, само че не на последно място идва играта на Play`n Go Secret of Dead. Както подсказва името, тук става въпрос за тема обвързвана с Book of Dead поредицата и Древен Египет.

Естествено, тук се чакат нововъведения, които ще се харесат на почитателите на този вид ротативки. Като съществени преимущества на новата игра ще бъдат разгръщащите се знаци и шестият спомагателен тъпан.

Заключение
Като умозаключение, би трябвало да отбележим, че има още доста качествени
слот игри, които ще излязат през 2022 година. Поради тази причина, добре е да следите профилирани уеб сайтове за казино игри и нови казина като.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР