Изминалата 2019-а година е била добра за България, написа премиерът

...
Изминалата 2019-а година е била добра за България, написа премиерът
Коментари Харесай

2019-а беше добра година за България, смята Борисов

Изминалата 2019-а година е била добра за България, написа министър председателят Бойко Борисов в своя " Facebook " профил във връзка настъпването на Нова година. Той обобщава, че държавното управление е работило за повишение на приходите на българите, за ускорение растежа на стопанската система, за увеличение на задграничните вложения и разкриването на нови работни места.



Премиерът не пропуща да означи и че България придобива най-модерните самолети на Балканите, с което затвърждава евроатлантическия си път. За 2020-а министър председателят показва, че държавното управление ще продължи да работим по осъществяването на главните си цели - вложенията в образованието и опазването на здравето. Изграждането на автомагистрали, газопроводи, жп линии, лечебни заведения, читалища, учебни заведения, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи, дава обещание Бойко Борисов.

В умозаключение той показва, че до края на мандата кабинетът ще извърши уговорките от управническата стратегия на държавното управление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР