Изминаха точно три месеца от смъртта на Уили Гарсън. Актьорът,

...
Изминаха точно три месеца от смъртта на Уили Гарсън. Актьорът,
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър с признание за покойния си колега

Изминаха тъкмо три месеца от гибелта на Уили Гарсън. Актьорът, станал прочут най-много с ролята си на Станфорд Блач в " Сексът и градът ", умря на 57-годишна възраст от рак на панкреаса на 21 септември.

Междувременно видяхме, че в трите излъчени досега епизода от продължението на сериала, репликите на Станфорд бяха най-забавната част от него.

С това пък се даде отговор на въпроса дали героят му въпреки всичко ще взе участие в " Просто ей по този начин ". В ново изявление за Vulture Сара Джесика Паркър разкрива какъв брой й е било мъчно да работи с Гарсън по фотосите на новия сериал.

А повода за това е, че тя е била единствената от снимачния екип, която е била наясно с диагнозата на артиста. " Той ме помоли това да си остане сред нас и аз почетох молбата му ", споделя тя.

" Сериалът имаше условие всички, забъркани в него, да бъдат имунизирани. Въпреки това имаше доста подиуми със статисти, а аз доста се притеснявах за Уили и за това ще успее ли да остане здрав допустимо най-дълго ", споделя още Паркър.

Тя добавя, че Гарсън оповестява на целия екип на " Просто ей по този начин " за диагнозата си по време на фотосите на епизода с погребението. Това е бил и последният му снимачен ден. " Той възнамеряваше и искаше да приключи целия сезон. Но откакто реши да спре до там, представяте си какъв брой съществено е било ситуацията. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР