Изминаха повече от четири години, откакто момчешката банда One Direction

...
Изминаха повече от четири години, откакто момчешката банда One Direction
Коментари Харесай

Защо Лиъм Пейн остана без дрехи

Изминаха повече от четири години, откогато момчешката тайфа One Direction се раздели. Феновете им, несъмнено, не бяха по никакъв начин удовлетворени, само че най-малко към този момент момчета се оправят сносно.
 First Time - първото EP на Лиъм Пейн
Първият път на Лиъм Пейн

Крачка напред за някогашния член на One Direction

Към момента няма информация дали Хари Стайлс, Зейн Малик, Лиъм Пейн, Найл Хоран и Луис Томлисън ще се съберат още веднъж дружно, само че ние не стопираме да следим какви ги вършват и петимата.

Така попаднахме и на изявлението на Лиъм Пейн за списание GQ. В него той споделя някои много забавни неща, на които ще обърнем внимание, само че погледите ни бяха приковани и от фотосесията му по долни дрехи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Payne (@liampayne) на Ное 5, 2019 в 8:00 PST

В изявлението Пейн споделя, че е минал през някои в действителност тежки за него моменти и е имал съществени проблеми с алкохола. " Прекарвах доста време, пиейки, с цел да избягам от лудия свят, който самичък бях основал за себе си. "

Изпълнителят се е справил с тези проблеми с помощта на терапия, само че значимото в тази ситуация е, че е осъзнавал, че има проблем.

В момента Пейн може да се похвали, че е изтрезнял от година, само че е и непосредствен, че не счита това да продължава постоянно. Той просто желае да преодолее потребността да се оправя с проблемите благодарение на алкохол.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HUGO (@hugo_official) на Ное 4, 2019 в 7:57 PST

Отказът от алкохола е повлиял съществено и на обществения му живот. Имало е моменти, в които си е лягал в 10 и е ставал в 7, и всичко, за което е мислел, са били фитнесът и музиката. Според него, това също не е доста здравословно, ето за какво в този момент се пробва да откри салдото сред празненство животното и животното в залата.

С ръка на сърце Лиъм Пейн признава, че Зейн е бил най-хубавият артист в One Direction. Неговият проблем обаче е бил да излиза пред аудитория. Пейн споделя, че и той има сходни терзания, тъй като от време на време, до момента в който е на сцената, избрани светлини го карат да не помни кой е, къде е и какво прави.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Payne (@liampayne) на Ное 4, 2019 в 1:00 PST

За рекламната фотосесия за The Hugo, Пейн не крие, че е бил обезпокоен от голите фрагменти, тъй като, да, на някои от тях той е чисто гол. Дели една фотография и с модела Стела Максуел, която с тялото (най-вече с гърдите) си прикрива интимните му елементи.

Лиъм Пейн споделя, че откакто са снимали този кадър си е помислил, че преди малко е взел участие в софт порно. Много се е тормозил и по какъв начин ще реагират родителите му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР