Изминаха почти шест месеца от концерта на Кали и нейния

...
Изминаха почти шест месеца от концерта на Кали и нейния
Коментари Харесай

Кали възроди голям хит

Изминаха съвсем шест месеца от концерта на Кали и нейния бенд БМХ, на който тя даде ексцентричното име “Калиграф ". Само присъстващите съумяха да чуят новата Кали и да се насладят на песните с нов аранжимент, изсвирени и изпети напълно онлайн.

Оттогава всички се чудят по кое време и къде ще могат да гледат концерта, за който продължава да се приказва яростно в светските среди, а нейни сътрудници не стопират да я хвалят за смелостта да прави стойностни неща за душата.

Певицата реши да зарадва феновете си, които по една или друга причина не са съумели да участват на концерта на 1 април, като в своя канал в " УouТube " пусне една от песните, които изпя онлайн на “Калиграф ".

“Sar Penen " е парчето, което феновете виждат за първи път от концерта. Със сигурност в близко бъдеще надарената певица ще пусне и останалите песни с воя канал. Но наш кореспондент научи, че целия концерт ще гледаме в новогодишната нощ по бТВ след речта на президента, написа “Блиц ".

“Ето тук Кали сподели целият си капацитет на певица. Техника и вокални благоприятни условия, които преди в песните еднодневки не се чуваха ", гласи един от мненията под въпросното видео, с което изпълнителката зарадва многохилядните си фенове.

От екипа на гласовитата певица пък научихме и доста богатства новина, а точно, че е решила да се върне на клубната сцена.

Много заведения насочат запитвания към нея, а неналичието й се оказва осезаема. Тя ще поема задължения по клубовете в страната, само че напълно и единствено със своя бенд, с който ще показват музиката си напълно онлайн, написа " Signal.bg ".

Кали пък сега приготвя нов дует с ТикТок сензацията Александра Панайотова, която взриви публиката в ‘България търси гений " през 2016 година.

Дуетът “ШантавУ " бе признат задушевно от меломаните и двете изпълнителки са решили да създадат още една ария в тандем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР