Изминаха почти шест години след инцидента на Михаел Шумахер на

...
Изминаха почти шест години след инцидента на Михаел Шумахер на
Коментари Харесай

Жената на Шумахер за пръв път след инцидента: Той е в най-добрите ръце

Изминаха съвсем шест години след случая на Михаел Шумахер на ски пистата в Марибел, Франция, и до момента жена му Корина не беше говорила обществено за най-трудния интервал в живота на седемкратния първенец на Формула 1. Корина Шумахер даде изявление за списание „ Mercedes She Magazine “, представено от abc.es, в което приказва, въпреки не доста, за положението на брачна половинка си.

„ Може да сте сигурни, че той е в най-хубавите ръце и че вършим всичко допустимо, с цел да му помогнем “, съобщи Корина по отношение на здравословното положение на Шумахер. По думите й, фамилията на водача прецизно пазело информацията за здравето му и се въздържало от изявления в медиите.

Корина разяснява живота на щерка им Джина, която е професионален ездач, с думите: „ Съпругът ми предсказа, че щерка му ще се трансформира в първенец по конна езда “. Думите му се сбъдват. Тази година Джина Шумахер завоюва златен орден с немския тим по конна езда на Европейското състезание по езда в Швейцария.

За десетата годишнина от сватбата им през 2005 година, Шумахер купува 40 расови коне за ранчото им в Швейцария. По този мотив Корина споделя: „ Не съм не запомнила на кого би трябвало да благодаря за това – на брачна половинка ми Михаел “.

50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, при рухване със ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 година Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. След като се разсъни от комата, немският играч беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария. Няколко месеца по-късно Шумахер беше изместен в дома си, защото положението му се усъвършенства, само че досега няма негова обществена поява, даже и под формата на фотоси. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР