Изминаха почти седем години, откакто Рони и Рокси Мичъл бяха

...
Изминаха почти седем години, откакто Рони и Рокси Мичъл бяха
Коментари Харесай

Къде са звездите на EastEnders Рокси и Рони Мичъл седем години след противоречивото новогодишно излизане?

Изминаха съвсем седем години, откогато Рони и Рокси Мичъл бяха брутално убити в EastEnders - и доста почитатели към момента не са го разбрали.

Сестрите бяха обичани на почитателите, само че срещнаха трогателен завършек на 1 януари 2017 година, когато Рокси припадна в плувен басейн. Рони се гмурна, с цел да се опита да я избави, само че беше изтеглен под водата от тежестта на булчинската си рокля. И двамата герои се удавиха трагично.

До ден сегашен почитателите на EastEnders не престават да молят шефовете на шоуто по някакъв метод да възкресят дуото - макар че мъртвото тяло на Рони беше забелязано на екрана в моргата след сърцераздирателната гибел.

Следва избухливия коледен епизод от 2023 година на сапунката на BBC, един почитател се обърна към обществените медии и зададе въпроса „ Можете да върнете един воин в телевизионна стратегия, която към момента върви. Кого избираш? “ и мнозина гласоподаваха за Рони и Рокси, като един тагна сценарист от EastEnders и обезверено умоляваше: „ Рони и Рокси Мичъл! Не ме интересува по какъв начин г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР