Изминаха няколко седмици, откакто стана ясно, че Линдзи Лоън и

...
Изминаха няколко седмици, откакто стана ясно, че Линдзи Лоън и
Коментари Харесай

Какво подари Джейми Лий Къртис на новороденото на Линдзи Лоън

Изминаха няколко седмици, откогато стана ясно, че Линдзи Лоън и половинката ѝ Бейдър Шамас са станали родители за първи път.
 Линдзи Лоън разкри пола на бебето си
Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

И по какъв начин е съобщила на брачна половинка си за бременността

Към момента двойката към момента не е споделила фотоси на бебето, само че пък пред Page Six разкриха по какъв начин са решили да го кръстят. Синът им се споделя Луай и е роден в Дубай.

Докато чакаме повече детайлности към щастливото събитие, от профила на Линдзи Лоън в Instagram разбираме, че актрисата е получила подарък за новороденото си от Джейми Лий Къртис.

На стори в Instagram Лоън разгласява малко видео, в което демонстрира какво е получила от колежката си по случай раждането на Луай. Оказва се, че Къртис е изпратила една дузина детски книжки на Линдзи Лоън, тъй че тя да има какво да чете на сина си.

Освен детските книжки, към подаръка на  има и сиво бебешко одеяло. На картичка, прикрепена на чантата с книги, актрисата написа, че няма самообладание да се запознае с дребния Луай, написа Page Six. Сред книжките прави усещане, че има и няколко, които са написани от самата Къртис.
 Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите звезди, упрекнати за присъединяване в противозаконна крипто скица
Звездите, които бяха хванати в противозаконна крипто скица

И Линдзи Лоън е измежду тях

Това са My Mommy Hung The Moon, Where Do Balloons Go? и What Do You See?. Интересен факт е, че Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис изиграха майка и щерка във кино лентата " Шантав петък " от 2003 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР