Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на Откраднат

Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на Откраднат ...

Новите лица в Откраднат живот: Кръвни връзки.


Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на "Откраднат живот", който беше под надслова "Любовта лекува". След като разбрахме, че любовта наистина има тези свойства и сме си починали добре през лятото е време да се потопим обратно в света на сериала.
"Откраднат живот", новият сезон на сериала, Алек Алексиев, Димо Алексиев и какво да очакваме от "Кръвни връзки"
Голямото завръщане в "Откраднат живот"

"Кръвни връзки" идва скоро

Осмият сезон неслучайно е озаглавен "Кръвни връзки", защото, както вече сме говорили, в "Откраднат живот" ще се завърнат доктор Василев (Алек Алексиев) и доктор Генадиев (Димо Алексиев), които не бяха част от сериала през последните три години.

Последното, което знаем за тях е, че доктор Василев е в Лондон, където продължава да спасява човешки животи. Същото прави и доктор Генадиев, но като част от организацията "Лекари без граници". Тежка диагноза, поставена на майка им Евгения Генадиева (Мария Каварджикова), обаче ще върне двамата отново в България. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Любомира (@bubasheva) на Сеп 3, 2019 в 4:07 PDT

Както всеки сезон, и осмият ще има и нови лица. Те ще бъдат Любомира Башева, която ще влезе в ролята на доктор Чилингирова и Евгени Будинов - в ролята на доктор Петмезов
"Пътят на честта", Силвия Петкова и кога ще стартира сериалът
Колко труден може да бъде "Пътят на честта"

Нов български сериал

В "Откраднат живот: Кръвни връзки" ще има още едно голямо завръщане - това на доктор Марио Ковачев (Велислав Павлов). Ще бъде интересно да видим как ще продължи да работи в една болница с доктор Огнянова след като тя го остави на олтара в края на шести сезон.

Всички тези нишки ще започнат да се разплитат още тази вечер от 20 ч. по NOVA.

Източник: lifestyle.bg