Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на Откраднат

...
Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на Откраднат
Коментари Харесай

Новите лица в Откраднат живот: Кръвни връзки

Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на " Откраднат живот ", който беше под надслова " Любовта лекува ". След като разбрахме, че любовта в действителност има тези свойства и сме си умряли добре през лятото е време да се потопим назад в света на сериала.

Голямото завръщане в " Откраднат живот "

" Кръвни връзки " идва скоро

Осмият сезон неслучайно е озаглавен " Кръвни връзки ", тъй като, както към този момент сме говорили, в " Откраднат живот " ще се завърнат лекар Василев (Алек Алексиев) и лекар Генадиев (Димо Алексиев), които не бяха част от сериала през последните три години.

Последното, което знаем за тях е, че лекар Василев е в Лондон, където продължава да избавя човешки животи. Същото прави и лекар Генадиев, само че като част от организацията " Лекари без граници ". Тежка диагноза, сложена на майка им Евгения Генадиева (Мария Каварджикова), обаче ще върне двамата още веднъж в България.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Любомира (@bubasheva) на Сеп 3, 2019 в 4:07 PDT

Както всеки сезон, и осмият ще има и нови лица. Те ще бъдат Любомира Башева, която ще влезе в ролята на лекар Чилингирова и Евгени Будинов - в ролята на лекар Петмезов .

Колко сложен може да бъде " Пътят на достойнството "

Нов български сериал

В " Откраднат живот: Кръвни връзки " ще има още едно огромно завръщане - това на лекар Марио Ковачев (Велислав Павлов). Ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще продължи да работи в една болница с лекар Огнянова откакто тя го остави на олтара в края на шести сезон.

Всички тези влакна ще стартират да се разплитат още довечера от 20 ч. по NOVA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР