Изминаха две години от катастрофата с полковник Валентин Терзиев. Той

...
Изминаха две години от катастрофата с полковник Валентин Терзиев. Той
Коментари Харесай

Идват ли още обвинения за смъртта на полковник Валентин Терзиев?

Изминаха две години от злополуката с полковник Валентин Терзиев. Той почина на 9 юни 2021 година по време на нощни стрелби със аероплан МиГ-29 на зенитния полигон на Военновъздушни сили – Шабла.

Обвинение до момента за съдбовната нощ, след 2 години следствие на военната прокуратура, получи само „ виновникът “ полк. Методи Орлов. Зам.-командирът на авиобаза „ Граф Игнатиево “ се оказа бушонът, който да гръмне с гриф „ небрежност “ за злополуката.

Но даже вдовицата на Терзиев Димитрина Попова счита, че единствено 10 дни след загубата на брачна половинка си, към този момент е била наясно, че не някои други, а точно той ще се снабди с обвиняване. Без виновност отговорен ли е полк. Орлов и каква е истината за гибелта на Терзо, както сътрудниците му „ орли “ го назовават и до през днешния ден? 2 години към този момент отговор няма.

По информация на Lupa.bg държавното обвиняване е подложено на невиждан напън. Медията ще ви държи осведомени за хода на следствието в идните седмици. Защото развиване има, разкриват нашите източници, макар опитите за прикриване на действителните виновници за гибелта на Терзо.

„ Орлите не умират! Те отлитат! “
В памет на подп. Валентин Терзиев

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР