Изминаха четири дни от катастрофата, в която Коби Брайънт, 13-годишната

...
Изминаха четири дни от катастрофата, в която Коби Брайънт, 13-годишната
Коментари Харесай

Какво знаем до момента за катастрофата, в която Коби Брайънт загина

Изминаха четири дни от злополуката, в която Коби Брайънт , 13-годишната му щерка Джиана и още седем души изгубиха живота си.
 Коби Брайънт, брачната половинка му Ванеса и първото ѝ послание след гибелта на баскетболиста
Съпругата на Коби Брайънт с първо послание след гибелта му

Какво написа Ванеса Брайънт

Към момента управляващите не престават с следствието, което би трябвало да откри аргументите за това хеликоптерът да се разбие. Но до момента в който това се случи, ето и какво знаем все още към трагичния случай.

Разбилият се хеликоптерът е Sikorsky S-76 . Със същата машина Коби и фамилията му се придвижват и по принцип. Той е прочут с това, че се употребява от доста известни персони като сигурен и бърз метод на напредване. Според CNN, хеликоптерът на Коби е създаден през 1991 година и оптималният му потенциал е бил двама водачи плюс осем пасажери.
 Sikorsky S-76

Sikorsky S-76

Пилот на хеликоптера е бил Ара Зобоян, която закара Коби и на последния му мач през 2016 година Според нейни сътрудници е била доста опитна и е познавала местността извънредно добре.

Освен Коби и Джиана, на борда на хеликоптера са били и две нейни съотборнички, както и техните родители. Всички е трябвало да дошъл в спортната академия на Брайънт - Mamba Sports Academy . Там Джиана и връстничките ѝ е трябвало да изиграят мач, а Коби да бъде в ролята на техен треньор.
 Коби Брайънт, злополуката с хеликоптер и предсказа ли я сериалът Legends of Chamberlain Heights
Кой предсказа гибелта на Коби Брайънт

Лош оракул

Часът на политане е бил 9:06 сутринта и пътят от летище John Wayne до академията е трябвало да им отнеме към 20 минути. По това време обаче в региона на злополуката е имало доста гъста мъгла и се е наложило хеликоптерът на Коби да кръжи към 10 минути, очаквайки по-добра видимост.
 Коби Брайънт и щерка му Джиана

Коби Брайънт и щерка му Джиана

Заради слабата видимост машината с Коби и щерка му на борда се насочва към хълмиста околност и контролната кула предизвестява водача, че летят прекомерно ниско. Тогава последват няколко внезапни промени във височината и идващото, което се знае, е, че хеликоптерът се е разрушил.
 Коби Брайънт, брачната половинка му Ванеса и за какво не са летяли с хеликоптер дружно
Споразумението, което Коби Брайънт е имал със брачната половинка си

Рисковете са били пресметнати

Часът е бил към 9:45 - близо 40 минути след излитането. След като се е разрушил, хеликоптерът се е запалил, което не е изненада, тъй като съгласно Times в него е имало към 360 кг гориво. Машината не е разполагала с черна кутия, както и със система, която да предизвести водача за смяната на терена, написа Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР