Изминаха близо 6 години от трагичната гибел на американския актьор

Изминаха близо 6 години от трагичната гибел на американския актьор ...

Продават на търг уникална колекция на Пол Уокър.


Изминаха близо 6 години от трагичната гибел на американския актьор Пол Уокър, който стана световно известен с ролята си на Брайън О`Конър в култовата за всеки фен на автомобилите поредица "Бързи и яростни".

Сега уникалната му колекция от 21 коли и мотоциклети ще бъде продадена на търга на Barrett-Jackson - Scottsdale, който ще се проведе от 11 до 19 януари в Скотсдейл, щата Аризона. Изборът на автомобили е изключително богат - от състезателния Nissan GT-R R32 до Ford Bronco от 1995 г.

Акцентът обаче е голямата колекция от BMW M3. Уокър притежаваше пет BMW M3 E36 Lightweight, които са изключително редки, защото от тях са произведени едва 125 бройки. Те имат по-агресивно задно крило, преден спойлер и уникална окраска с шарени флагчета. Те са наистина един от "най-бързите и яростни" M3, които могат да се купят.

От аукциона споделят, това ще бъде най-големият брой BMW M3 E36 Lightweight, продадени на един търг. Компания им правят два BMW M3 E30.

Друг автомобил, на който си заслужава да се обърне внимание, е състезателният Ford Mustang Boss 302S от 2013 г. Твърди се, че той никога не се е състезавал, така че "кончето" би трябвало да зарадва с дълъг живот новия си собственик. В колекцията на Уокър има и няколко "обикновени" автомобила, като GMC Sierra 1500, Toyota Tundra, както и няколко мотоциклета.

Ето какво още ще бъде продадено от колите на Пол Уокър
По публикацията работи: Красимир Ангелов

Източник: dnes.bg