Изминаха 20 години от началото на едни от най-култовите сериали

...
Изминаха 20 години от началото на едни от най-култовите сериали
Коментари Харесай

Сексфурията Саманта - или как се промени Ким Катрал през годините

Изминаха 20 години от началото на едни от най-култовите сериали - "Сексът и градът ". Историята на четирите безконечни приятелки, които споделят всеки момент една с друга - наслада, горест, пътешествия, любови.

Всичко. Точно като в една приказка за положителното другарство. Всяка със собствен необикновен темперамент, визия и стремежи.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ КИМ КАТРАЛ

Кари (Сара Джесика Паркър), е безконечната мечтателка, Шарлот (Кристин Дейвис), търсеща любовта и фамилното благополучие, Миранда (Синтия Никсън) амбициозната адвокатка и Саманта (Ким Катрал) най-разкрепостената, освободена и уверена от четирите приятелки в сериала.

Историята на Ким надалеч не стартира и не свършва със скандалната й роля в поредицата, която за първи път започва през далечната 1998 година

Саманта Джоунс е противоположното на Ким, само че е реалност, че точно пристрастеността и свободолюбивостта на Джоунс "дава " славата на Катрал.



61-годишната актриса счита, че известността, дължаща се на присъединяване ѝ в сериала, провалила брака ѝ. Нещо повече - по-рано тази година звездата показа, че тя няма деца точно поради поредицата, която завърши публично през 2004 година

В изявление по английската телевизия Ай Ти Ви 61-годишната актриса сподели, че е решила да не се подлага на лекуване за зачеване, до момента в който се е снимала в сериала, тъй като е нямало да може да се оправи с 19-часовия работен ден, отглеждайки дете.

Тогава тя е била при започване на 40-те.

Катрал бе омъжена за звукоинженера Марк Левинсън точно в интервала, в който бе излъчен и сериалът - сред 1998 година и 2004 година в Съединени американски щати.

На брака им бе комплициран край в същата година, когато завърши "Сексът и градът ".

"Това ми костваше брака, тъй като постоянно не бях вкъщи - описа Катрал. - Марк бе уединен и смутен. Наистина бе доста мъчно. "

Ако си мислите, че ролята на Саманта е като облага от лотарията, то съществено сте се объркали. Поне в съзнанието на Катрал не е по този начин. Образът на властна, амбициозна, самостоятелна и мощно полово настроена жена в действителност плаши мъжете от Ким.

Ким Катрал: Заради "Сексът и градът " нямам деца

Катрал довери, че превъплъщението ѝ в облика на полово освободената Саманта предиздвикало мъжете да се опасяват от нея, тъй като я отъждествявали с персонажа ѝ.

"Смятам, че това е като нож с две остриета, тъй като е огромен комплимент, само че в същото време аз изобщо не съм като Саманта ", означи актрисата.

Картинката на екран обаче е една, а действителността друга.

Истината е, че актрисите не са толкоз близки между тях. Поне връзките сред Ким Катрал и Сара Джесика Паркър не са другарски. Историята на взаимоотношенията сред двете звезди е дълга.

Враждата обаче стартира да става все по-явна в последните години, когато се заприказва за трета част на кино лентата "Сексът и градът ".

Сара показа, че няма да има трета част, въпреки да е имало оферти и диалози в посока пускане на плана.

Това по този начин и не се случи. Паркър не разяснява формалната причина, само че съгласно някои Катрал предявила големи искания, които не били признати. Самата актриса е коментирала, че тя не желае да се връща на снимачната площадка за този филм и в ролята на Саманта.

Тази година (2018) в персонален проект се оказа сложна за Катрал.

Нейният брат бе открит мъртъв тази година, а актрисата разгласи непредвидената му гибел с пост в Туитър.

Намериха мъртъв брата на Ким Катрал

It is with great sadness that myself and my family announce the unexpected passing of our son and brother, Chris Cattrall. At this time we ask for privacy. We want to thank you all on social media for your outpouring of love and support in this trying time. pic.twitter.com/n4dQAMrTvS
— Kim Cattrall (@KimCattrall) February 4, 2018
Звездата помоли фамилията ѝ да не бъде обезпокоявано, само че също по този начин изрази признателност към потребителите на обществената мрежа за техните обич и поддръжка в този непосилен миг.

Някои от актрисите от "Сексът и градът " също изпратиха своите съболезнования. Сред тях бе и Сара Джесика Паркър, чието известие не бе признато добре от Катрал.

В отговор Ким написа следното:

Актриса от „ Сексът и градът” желае да стане губернатор на Ню Йорк

"Нямам потребност от обичта или поддръжката ти в този миг на тъга. Майка ми през днешния ден ме попита: "Кога тази Сара Джесика Паркър, лицемерката, ще те остави на мира? "



Въпреки различията и разликите, Ким Катрал и Сара Джесика Паркър остават две от емблемите на сериала. Вероятно няма жена, която да не е гледала най-малко една серия и да не се е откривала в някой от персонажите. Дали ще има трета част на кино лентата, това не може да кажем.

Едно обаче е несъмнено - "Сексът и градът " остава едно от най-емблематичните женски телевизионни излъчвания, които в миналото са правени, а неговата популярност се носи и до през днешния ден.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР