Изминаха 15 години, откакто Дженифър Анистън подаде молба за развод

...
Изминаха 15 години, откакто Дженифър Анистън подаде молба за развод
Коментари Харесай

Брад Пит и Дженифър Анистън тайно планират сватба

Изминаха 15 години, откогато Дженифър Анистън подаде молба за бракоразвод с Брад Пит, само че към момента никой не може да не помни връзката.

А почитателите не бяха на себе си, когато по-рано тази година се развихриха клюки, че някогашната двойка още веднъж е влюбена.

В реалност, в това, за което се твърди, че е било добре премислен проект, те се събраха по време на сезона за награди, хвърлиха се един върху различен зад кулисите и даже се държаха за ръце и размениха целувка на премиите SAG.

„ Те желаеха да изпратят ясно обръщение: обичат се доста надълбоко и тази нова връзка, която споделят, става все по-силна от самото начало “, съобщи източник пред едно списание.

“Отне им доста време, с цел да съберат смелостта да бъдат снимани дружно, случи се, те могат да изведат нещата на идващото равнище. ”

Въпреки това не било елементарно повторното събиране на двамата, изключително след годините с разрушено сърце за 51-годишната Дженифър,след като Брад я остави поради Анджелина Джоли през 2005 година,

Едва след развода на Брад и Анджелина през 2016 година се появи изказванието, че се е свързал още веднъж с някогашната си възлюбена Дженифър, откакто участва на нейния 50-и рожден ден и на коледно празненство в имението й в Лос Анджелис.

И преди тази топла прегръдка на „ Златния глобус ”, непосредствен до актрисата сподели пред „ Мирър ”, че двамата са имали най-малко пет секрети срещи, в това число и в дома на Дженифър по Коледа.

„ Не мисля, че тя в миналото е спряла да го обича, макар че той разруши сърцето й, когато я остави поради Анджелина Джоли “, споделя източникът.

Дългогодишен помощник на компанията за произвеждане на филми на Брад Plan B удостовери: „ Всичко, за което може да приказва, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкоз благополучен ”.

Но от този момент всичко върви безшумно.

Всъщност Брад от този момент наподобява на пръв взор обвързван със звездата от Arrested Development Алия Шоукат, двамата бяха видяни на шоу на Thundercat в Лос Анджелис предишния уикенд.

Запознати със протичащото се споделиха пред списание In Touch, че двамата “прекарват повече време дружно, в сравнение с някой осъзнава ”.

Само че… Само че явно Брад и Дженифър се срещат и другар твърди, че „ са се влюбили още веднъж “.

Според Life & Style, те приготвят да създадат това публично със женитба на плажа в Кабо, Мексико.

“Този път те ще държат всичко в загадка, до момента в който нещото не се случи ”, сподели източникът.

„ Това, за което Брад най-вече копнее в този момент, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен “.

Според списанието родителите на Брад са разчувствани и се чака да изиграят огромна роля денем дружно с Къртни Кокс и Брадли Купър. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР