Изминаха 10 години от смъртта на Коста Цонев и последната

...
Изминаха 10 години от смъртта на Коста Цонев и последната
Коментари Харесай

10 години след смъртта му: Раздадоха дрехите и бижутата на Коста Цонев

Изминаха 10 години от гибелта на Коста Цонев и последната му брачна половинка Ели не пропусна да означи тъжната  годишнина, видя HotArena.

" О, моя обич, 10 години без теб, доста ми липсваш ", написа вдовицата и показа щастливи фотоси от фамилния им албум. Тя бе две десетилетия с него в положително и неприятно, макар огромната им възрастова разлика. Ели е с 29 години по-млада, само че макар, че са минали 10 години от гибелта на артиста, в живота й към момента няма нов мъж. Покрай кръглата годишнина, тя е решила да раздаде движимостите му на близки. Така я посъветвала брачната половинка на Коко Азарян - Валентина, която минава през същата тъга.

Ели подарила всички часовници, палта и костюми на кинолегендата с концепцията никой от околните му да не го не помни, а и да не я натъжават в допълнение всякога, когато посегне към дрешника. Тя към момента се пробва да продаде и имението на звездата в Бистрица. Преди гибелта си Коста съумя да уреди наследството си и остави на всички от семейството по нещо. За Ели остана обичаната му вила, в която прекара последните години от живота си. Интересът към парцела обаче е нулев, а цената му непрестанно пораства, написа Ретро. 

Затова тя краткотрайно е стопирала продажбата, с цел да освежи парцела, чиято цена е над половн милион лв.. Тя не поддържа връзки с останалите от фамилия Цоневи. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР