Измина повече от седмица, откакто красотата, създадена от гримьора Пат

...
Измина повече от седмица, откакто красотата, създадена от гримьора Пат
Коментари Харесай

Как легендарната гримьорка Пат Макграт създаде тези емблематични лица

Измина повече от седмица, откогато хубостта, основана от гримьора Пат Макграт за ревюто на висшата мода пролет-лято 2024 на Maison Margiela, завладя въображението на всички, а интернет към момента е скован.

Легендарният създател, разгласен за най-влиятелния гримьор в света от списание Vogue, трансформира моделите в живи кукли с порцеланова кожа, тънки като молив вежди и поразително засенчени очи, устни и бузи. Но точно восъчните, гланцирани лица, които тя сътвори, в действителност откраднаха шоуто и породиха безчет разбори в списанията и уроци в TikTok, някои от които към този момент събраха милиони гледания.

По време на Instagram Live в петък, в който тя и екипът ѝ възпроизвеждат визия от ревюто на Margiela, Макграт похвали огромна част от козметичните изследвания и възстановките на почитателите, добавяйки, че също по този начин е " видяла неща, които ме държаха будна през нощта ".

Тъй като продуктите, употребявани от Макграт за реализиране на блестящия загар, бяха забулени в загадка до предаването ѝ онлайн, онлайн спекулациите доближиха трескава фаза тази седмица. Подхранвани от видеоматериали след шоуто, на които се вижда по какъв начин моделите се отърсват от нещо, което наподобява като втора кожа, някои считат, че Макграт е употребила маска за отлепване, разредена с вода и нанесена с въздушна четка на пластове.

Други твърдяха, че резултатът на висок искра е основан с артикул на професионалната марка Kryolan, наименуван " Течно стъкло " - доктрина, която толкоз се хареса на интернет, че незабавно се разпродаде (и се появи триседмичен лист с чакащи), макар че Макграт допусна, че е " необикновен ", само че не е " същинският артикул ".

Пред CNN представител на Pat McGrath Labs - марката за хубост, учредена от гримьорката - удостовери теорията за маската за лице: " Pat McGrath Labs постоянно се е фокусирала върху основаването на артикули и формули, които в никакъв случай не са съществували преди, и Пат и екипът ѝ работят върху една формула в лабораторията от известно време насам... Зад кулисите на Margiela тя комбинира няколко продукта за шоуто, в това число маски за лице (една от които беше от краставица) и съвършеното количество вода ", споделиха те.

Тази техника е била " най-сложната част от пъзела ", продължава представителят. " Да се уверим, че можем да реализираме високоотразително стъклено покритие, без да нарушим грима под него. Тук се намеси аерографът. Разбираме, че хората не желаят да смесват тонове артикули и да купуват машина за аерограф. Ето за какво ще пуснем един артикул, който ще ви обезпечи съвършеното стъклено покритие ".

 width=

На живо в Instagram Макграт и екипът ѝ разкриха няколко от осемте продукта, употребявани за основаването на ефирната маска, в това число маски за лице с пилинг от Freeman Beauty, Proot и Que Bella. Екипът на Макграт напръска седем-осем пласта от съставната маска върху всеки модел, сподели тя - развой, който лишава доста време, с цел да се подсигурява, че стъклената им кожа няма да загуби блясъка си преди шоуто.

Още няколко секрети от майсторския клас на Макграт: За да реализира резултата на " порцеланова основа " върху моделите със светла кожа, екипът ѝ смесва основата Sublime Perfection на едноименната линия с бяла театрална багра.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР