Измина повече от месец, откакто FKA Twigs отправи обвинения за

...
Измина повече от месец, откакто FKA Twigs отправи обвинения за
Коментари Харесай

FKA twigs и подробности за тормоза, който е преживяла

Измина повече от месец, откогато FKA Twigs насочи обвинявания за прочувствен и полов тормоз към към този момент бившето си гадже Шая Лебоф. Няколко други дами, измежду които и Sia, потвърдиха за тази специфичност от природата на Лебоф, а юристът на артиста сподели, че той ще търси психическа помощ.

Междувременно обаче FKA Twigs описа повече детайлности за това какво е претърпяла в подкаста на Военновъздушни сили. Разказът и звучи много плашещ и, както самата тя споделя, " Това е огромен проблем в обществото ни и се среща постоянно, само че по някакви аргументи не приказваме за него ".

32-годишната изпълнителка споделя, че двата с Лебоф се срещат по време на фотосите на кино лентата Honey Boy, след което претърпяват сходство на меден месец, в което всичко е напълно. След това обаче стартират проблемите.

" Когато съм учтива със сервитьор или се държа общително с някого, той взема решение, че кокетирам, че желая да имам връзка с тези хора..., а аз просто си поръчвам паста. Той ми сподели, че тъй като зная какъв е, ми е неразрешено да виждам други мъже в очите. "

FKA Twigs добавя, че е имала дневна " квота " от целувки, с които би трябвало да удостои Лебоф и, че в случай че това не се случи, е имала проблеми. " Когато просто седях и се взирах в тавана, ме обвиняваше, че изобретявам метод да го напусна, че мисля за някой различен. "

Певицата добавя, че в никакъв случай не е предполагала, че ще й се случи сходно нещо, само че е подготвена да се оправи с следствията, " с цел да се излекува ". Предстои да разберем по какъв начин ще се развие делото й против 34-годишния Лебоф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР