Измина почти цяла седмица, откакто снимката на Кейт Мидълтън за

...
Измина почти цяла седмица, откакто снимката на Кейт Мидълтън за
Коментари Харесай

Какво коментира жената, набедена за любовница на принц Уилям

Измина съвсем цяла седмица, откогато фотографията на Кейт Мидълтън за Деня на майката забърка една от най-големите медийни каши в скорошната история на кралското семейство. До момента не наподобява някой в Бъкингамския замък или Кенсингтън да си е взел поука.
 Двойничката на Кейт Мидълтън Хайди Игън - какво мисли за последните кавги към принцесата на Уелс
Излъгаха ли отново - двойничката на Кейт за последните фрагменти с принц Уилям

Игри на доверие

Принцът и принцесата на Уелс се държат все по този начин тайнствено без да покажат истинския кадър или да дадат повече детайлности за здравословното положение на Кейт. А всичко това е нужно, тъй като са обществени персони на прехрана на английския поданик.

Поведението им обаче става причина и за косвени жертви, както се показват US Magazine. Става дума за Роуз Ханбъри или маркиза Чъмли - дългогодишна, само че към този момент някогашна другарка на Кейт, набедена, че има връзка с принц Уилям.

Слуховете за извънбрачна спекулация сред 41-годишния престолонаследник и 40-годишната маркиза се появиха още през 2019 година, когато Кейт и Роуз ненадейно престават да са близки. Дворецът Кенсингтън отхвърли коментар по изказванията и историята съвсем беше забравена.

До тази седмица, когато фотографията на Кейт Мидълтън без брачната халка и неналичието й от публични събития породи подозрения за обтегнати връзки със брачна половинка й. И всички още веднъж се сетиха за маркиза Чъмли.
 Принц Уилям и изказванията за извънбрачна връзка с маркиза Роуз Ханбъри
Има ли извънбрачна връзка принц Уилям

Това ли е повода за отсъствието на Кейт

Всичко това нямаше по какъв начин да не се отрази и на самата Роуз Ханбъри. " Слуховете са изцяло погрешни ", се споделя в късото изказване на юристите й, изпратено до Business Insider. Дворецът Кенсигтън, несъмнено, отхвърли да разяснява.
анкета
Редно ли е кралските особи и звездите да редактират фотосите, които разгласяват?
Че за какво не, всеки го прави Не, това си е тип неистина Може, само че би трябвало да споделят, че има промени Така са по-красиви
Че за какво не, всеки го прави

Не, това си е тип неистина

Може, само че би трябвало да споделят, че има промени

Така са по-красиви

Дали всичко това ще спре шума към маркизата, както и изказванията за невярност от страна на принц Уилям? Едва ли. Очевидно е време кралското семейство да осъзнае, че мълчанието от дълго време не е печеливша тактика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР