Измина осмия кръг във Висшата лига на Англия, а Ливърпул

...
Измина осмия кръг във Висшата лига на Англия, а Ливърпул
Коментари Харесай

Гари Невил: Не виждам как Ливърпул може да загуби

Измина осмия кръг във Висшата лига на Англия, а Ливърпул продължи с умопомрачителната си победна серия след трагична победа в самия край против Лестър Сити с 2:1. И в случай че шоковия процес бе неповторим в съботния ден, то в неделя първенецът Манчестър Сити позволи изненадваща загуба вкъщи от Уулвс с 0:2. Ливърпул пък влиза в националната пауза освен като безапелационен водач с осем точки, само че и като любимец за купата да приключи като първенец на Англия, нещо, което липсва на „ Анфийлд” от 30 години насам.

Анализаторът за Sky Sports и някогашен състезател на безконечния зложелател Манчестър Юнайтед – Гари Невил, не вижда по какъв начин мърсисайдският отбор може да загуби купата оттук насетне. Според него действителността е такава, че е допустимо Ливърпул да не стане първенец, само че това душевен няма да може в никакъв случай да бъде преодоляно.

„ Ливърпул е безспорният любимец в този момент, само че в случай че се контузи Ван Дайк или Салах, тогава нещата се трансформират. Моето футболно образование е такова, че във футболът всичко може да се промени, само че в този момент не виждам по какъв начин могат да загубят”, прозря Невил в студиото на Sky след неделната порция мачове от елита на Англия.

„ Това беше съвършеният уикенд, в случай че си почитател на Ливърпул. Оттук насетне тимът просто би трябвало да резервира разума”, пък добави Джейми Реднап. „ Те минаха през този интервал при Брендън Роджърс, вярвайки, че тогава е тяхната година. 30 години е дълъг интервал, а в случай че се опазят Ван Дайк и Салах здрави считам, че това е тяхната година”, продължи той.

След мачовете за националните тимове Ливърпул може да загуби точки, откакто има евентуален мач, който всекидневно е тежък – посещение на Манчестър Юнайтед в неделя, 20-и октомври. Срещата може да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„ Юнайтед се намира в тежък миг и ще играе доста сложен мач. Ливърпул среща Сити малко по-късно, а и там може да загуби точки, може и да не загуби”, призна Невил.”Неделният ден бе ужасяващ за град Манчестър. Сити зададоха толкоз висок стандарт в отбраната си и не допускаха голове. Отбраната не е такава, каквато беше”, добави Гари Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР