Измина месец от последните аудиозаписи и видеа от покоите на

...
Измина месец от последните аудиозаписи и видеа от покоите на
Коментари Харесай

Енчев пита: Има ли сделка между Борисов и неговите рекетьори?

Измина месец от последните аудиозаписи и видеа от покоите на Борисов, които дефинитивно ни убедиха: Изпълнителната власт е захласната от допустимо най-неподходящия човек – и морал на разбойник!
След такива срамни разкрития изходът е един – прокурорска интервенция и оставка на премиера, в обществената мрежа фейсбук.
Но тъй като имаме бутафорна страна със статут на бандустан, населяван от жители и облъчван от купени медии, шкафчето с пачки и златни кюлчета бе оповестено за компромат, а Борисов създаден в почтена жертва.
 Бойко Борисов има схващане на сикаджия и език на каруцар Бойко Борисов има схващане на сикаджия и език на каруцар
Думите на премиера Бойко Борисов не престават да разбунват духовете в политическия и публичен живот на България. Поредното определение...
Защо по този начин ненадейно стопираха убийствените за премиера фотоси, видеа и аудиозаписи?
Ето една евентуална догадка:
Записите стопираха, тъй като задачата на дейното мероприятие против Борисов не е детронирането му от властта. Главната цел на акцията е обектът й да бъде рекетиран и жертвата да заплати на изнудвача – не милион, а стотици милиони.
Парите за откупа са налице – заем след заем от чужбина, евромилиарди за пандемията, черната каса на властта, захранвана от рекетирания бизнес.
Може пък заплащането да е с вътрешна концесия за 30 години или гигантска външна договорка – дали за оръжие, дали за газ, дали за АЕЦ...
 Групата за мониторинг към Екологичен потенциал пита Гешев проверява ли аудиозаписите и къщата в Барселона Групата за мониторинг към Екологичен потенциал пита Гешев проверява ли аудиозаписите и " къщата в Барселона "
" Работи ли основният прокурор по оповестената в испанските медии информация за следствие на скица за пране на пари в Барселона, за ко...
Изобщо не е изключено Борисов да е получил предложено писмо от незнаен адресант. И то да съдържа нови, ужасяващи за него видеозаписи със заплашителни послания. Едно от които звучи по този начин: Ти си ни в ръцете и можем да те унищожим политически! А за какво не и физически, откакто те снимаме в спящо положение...
Логиката на рекета боде очите ни: Ако притежателят на записите искаше главата на Борисов, рухване на държавното управление и предварителни избори, той щеше да пусне още уличаващи записи. Защото шпиониралите в Боянската резиденция не са вършали еднократно и куфарът им с касети, флашки и дискове евентуално е добре зареден.
Но защото задачата на изнудването не е политическа, а комерсиална, приключването на записи секна.
Май договорката е контрактувана.
Или най-малко по този начин наподобява. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР