Измина малко повече от месец, откакто Валери Божинов и Биляна

...
Измина малко повече от месец, откакто Валери Божинов и Биляна
Коментари Харесай

Историята на Биляна Дол и Валери Божинов продължава

Измина малко повече от месец, откогато Валери Божинов и Биляна Дол се разделиха. Първоначално информацията не бе повече от нечиста сделка, само че по-късно сръбкинята удостовери края на връзката им в формалната си Инстаграм страница, където разгласява тяхна обща фотография и даде пояснение за какво са прекратили взаимоотношенията си.

Тогава хубавицата уточни, че не е спряла да обича нападателя, само че неговият "инстинкт " (нагон) и нуждата да го задоволява я наранили. След като му пожела благополучие, тя напусна Белград и се насочи към един от най-предпочитаните от звездите испански курорти - Марбея, където отпразнува 44-ия си рожден ден.

Спортистът не пропусна да ѝ честити персоналния празник, само че тя го отряза, пишейки, че разгласява пожеланията единствено на хората, които стоят до нея.

След това мнозина започнаха да настояват, че Божинов е осъзнал грешката си и не стопира да се извинява на хубавицата, пробвайки се да поправи стореното и да си я върне. Очевидно методът му е дал резултат, тъй като двамата бяха видяни дружно, написа BulNews.

Репортер на медията видял Валери и Биляна да обядват в хотел "Лева " в град Враца, а откакто завършили с яденето, те се качили в жилището на футболиста. Сайтът разгласява и тяхна фотография.

Преди седмица брюнетката показа в Инстаграм снимка, на която държи огромна кутия цялостна с бонбони "Raffaello ". Един от мненията към фрагмента беше на Божинов, който сложи емотикони във формата на сърца, само че по-късно беше заличен. Възможно е двамата към момента да не желаят да се знае, че са намерили път назад един към различен и по тази причина Дол да е махнала коментара му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР