Измина една трудна година за семейството на познатият на цял

...
Измина една трудна година за семейството на познатият на цял
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Ей, спреде да го снимате, оставете го на мира

Измина една сложна година за фамилията на познатият на целия свят обичан артист Брус Уилис. Да напомним, че той взе решение да се отдръпна от актьорство заради откритата му болест - афазия.

Стана ясно, че болестта му е прогресирало и се е трансформирало във фронтотемпорална деменция.

 Брус

Въпреки всичко, фамилията стои неразделно до него. Най-голяма поддръжка му оказва неговата брачна половинка Ема Хеминг, която работи дружно със експерт по деменция и се стреми да популяризира осведомеността по отношение на това по какъв начин да се отнасяме към хора с деменция, когато са на публични места.

Тя се включи в Instagram с молба и препоръки. В началото на нейното видео Ема показа желанието си да увеличи осведомеността по отношение на деменцията. Тя не скри какъв брой мъчно и стресиращо може да бъде " ориентирането в света " с обичан човек, диагностициран със положението. 

Съпругата на артиста описа за скорошна преживелица, при която той е сниман да пие кафе с другари в Санта Моника. Тя особено се обърна към папараците, които дебнат сходни моменти и ги помоли да почитат персоналното му пространство.
                             

Ема Хеминг бе безапелационна, че те би трябвало да спрат да викат по него, с цел да привлекат вниманието му.

" Знам, че това е работата ви, само че е по-добре да спазвате отдалеченост ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР