Измина една изключително вълнуваща седмица, наситена с тенис емоции и

...
Измина една изключително вълнуваща седмица, наситена с тенис емоции и
Коментари Харесай

Ясен е началният час на сблъсъка за титлата на Мастърса в Мадрид!

Измина една извънредно вълнуваща седмица, наситена с тенис страсти и голям брой изненади, а не щеш ли пристигна време и за финалния конфликт, който ще дефинира кой ще бъде тазгодишният първенец на Мастърса в Мадрид. Двамата кандидати за трофея са 19-годишният испанец Карлос Алкарас и двукратният притежател на трофея в испанската столица Александър Зверев.

Представителят на домакините изживява най-запомнящата се седмица до момента в живота си, откакто реализира поредни победи над Рафаел Надал и Новак Джокович, трансформирайки се в едвам първия тенисист, който може да се похвали с сходно достижение. От своя страна, германецът също стартира да навлиза във форма и през последните дни демонстрира, че неубедителните резултати от началото на сезона са към този момент зад тила му, сломявайки съпротивата на играчи като Феликс Оже-Алиасим и Стефанос Циципас.

До този миг Алкарас и Зверев са се изправяли един против различен два пъти, като във всеки от тях успеха е на страната на международния №3. През тази седмица обаче испанецът не стопира да изумява и наподобява повече от решен да си отмъсти на Саша, като не му разреши да доближи до трети трофей в испанската столица. Какво обаче в действителност ще се случи и дали Зверев няма да отбрани купата си от предходната година, следва да разберем през днешния ден в дуела, започващ в тъкмо 19:30 часа българско време, който ще можете да наблюдавате директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР