Измина един абсолютно психарски парламентарен сезон. Народното събрание се изправи

...
Измина един абсолютно психарски парламентарен сезон. Народното събрание се изправи
Коментари Харесай

Александър Симов: Хората, които са по протестите, няма да простят

Измина един безусловно психарски парламентарен сезон. Народното събрание се изправи пред една невиждана рецесия, само че Народното събрание се провали с предлагането на действителни социално-икономически ограничения за хората. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов, който разяснява края на политическия сезон и продължаващите митинги на улицата с настояването на оставката на държавното управление и основния прокурор.
Смятам, че хубавото на този митинг е, че никой не се пробва да го яхне. Който се опита да направи това, по-скоро ще извлече негативи, а не позитиви за себе си, смята Симов. Той уточни, че двете претенции, които сплотяват всички несъвместими елементи на политическия набор, са оставките на държавното управление и на обвинител номер едно.
По мотив вътрешнопартийните провокации измежду левицата, Александър Симов изрази разбиране, че ГЕРБ желаят Българска социалистическа партия да не е съответна съпротива.
Симов сподели, че лятото ще остане турбулентно. Хората, които са по митингите, няма да не помнят нищо, няма да простят. Времето за амнистия от дълго време е минало, изрази мнение в умозаключение Александър Симов.
Целия диалог гледайте във видеото:
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР