Измина близо месец след трагедията със сина на Златомир Иванов-Златко

...
Измина близо месец след трагедията със сина на Златомир Иванов-Златко
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Мрежата ридае заедно с годеницата на загиналия син на Златко Баретата, заради трогателната ѝ изповед

Измина близо месец след нещастието със сина на Златомир Иванов-Златко Баретата. Възлюбената му Никол Тилева обаче не може да се съвземе. Почернената госпожица мъчно претърпява гибелта на обичаното си момче и ридае безутешно над спомените щастливите си мигове с Алекс, написа Блиц.

17.11. " Ако беше сълза щеше да си в очите ми. Ако беше цвете щеше да си ръцете ми, само че ти си човек и се намираш в сърцето ми! бях птица щях да пея за теб, само че не съм птица, а съм момче, което те обича!!! През ветрове и стихии, през огън и вода, сърцето ми до дъно е твое... Докрай даже и след гибелта! И в различен живот ще те намеря и отново сърцето си ще ти даря! " А.И. ", гласи един от последните постове на Никол.

Припомняме, че Алекс Иванов умря на 21 против 22 октомври, откакто седмица по-рано изпадна в кома. Първородният правоприемник на Златко Баретата имаше рядкото белодробно заболяване, известно като муковисцидоза. Тя се демонстрира в детска възраст и се характеризира с нарушена функционалност на екзокринните жлези, като се дължи на генна разновидност. От деня на раждането му до преди месец Златомир Иванов не пестеше средства, с цел да избави сина си, само че в последна сметка скъпоструващите лекувания в Университетската болница в Хайделберг, в Дюселдорф и в Белодробния медицински център в град Есен, приет за най-хубавия в света за белодробни и респираторни болести, само удължиха живота му.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР