Измилата година тя не може да определи като специална“, защото

...
Измилата година тя не може да определи като специална“, защото
Коментари Харесай

Нямаше Да Е Жива! Сашка Васева Плаща Най-Страшната Цена За Живота Си

Измилата година тя не може да дефинира като „ специфична “, тъй като не й се е случило нищо „ съществено “. „ Нямах никакви специфични изяви и огромни концерти, с една дума – нищо съществено не ми се случи. Чакам да намеря човек, който да влага в мен, с цел да върша изкуство. Искам да върша нови песни. В днешно време обаче записват тези, които съумяват да намерят средства.

В персонален проект се занимават основно с децата. Синът ми Христо-Никола беше зрелостник, след това стартира да се готви за изпити по медицина, само че отсрочи кандидатстването за следващата година. Реши, че желае да поучи още няколко месеца, с цел да изкара висок триумф и да влезе държавна поръчка, да не следва платено. Медицинският университет е на една крачка от жилището ни в София, тъй че ще има всевъзможни улеснения да учи на мира. В момента си търси работа, тъй като не желае да стои по този начин. Още не е измислили какво тъкмо ще прави, само че ще реши.

Дъщеря

Дъщеря ни Христина-Елена е в шести клас. С нея се мъчим да учим, да решаваме задания и пишем домашни. Обича да чете, само че повече се вълнува от гримове, лакова, червила, екстеншъни. Ама от кой да види (смее се – б.а). Като майка си е. Аз въпреки всичко не съм толкоз суетна, колкото си мислят хората. Христина-Елена доста държи на външния си тип и на себе си. В нейното шкафче има повече гримове, в сравнение с в моето. Момиче е въпреки всичко, няма да се вълнува от колички и пистолетчета “, споделя Сашка.

Певицата споделя, че обича рождените си дни. „ Обичам всичките си рождени дни, тъй като съм родена през есента – обичаният ми сезон. Свързвам 12-ти октомври – рождения си ден, със зимнината, която родителите ми приготвяха в Дупница, където израснах “, споделя певицата за персоналния си празник, написа „ Уикенд “.

Сашка е безапелационна, че единствено децата й имат немско поданство, само че не и тя. Певицата няма да взема пенсия от Германия, каквито клюки върлуваха из медийното пространство.

Съдба

Според Васева ориста на всеки човек е предопределена. Певицата споделя, че „ ориста може да се трансформира, само че не от нас самите “.

„ Усещах, че на 42 години би трябвало да родя дете. Това беше доста значимо за мен, с цел да удължа живота си. И направих всичко допустимо да се появи Христина-Елена. На 42 години раждането беше рисково. Преди това бях посетила астролог, с цел да видя по какъв начин ще протекат нещата. А преди този астролог, бях ходила при няколко гадатели и те твърдяха, че ще умра млада, на 46 години. Родих второто си дете с огромно предпочитание и удължих живота си, тъй като си дадох сметка, че децата ми би трябвало да порастват с майка.

Но ми се даде друго тестване. На 46, когато трябваше да си отида от този свят, почнах да не виждам с едното око. И ето по какъв начин стана това. Отидох на присъединяване в една телевизия, а фотосите бяха в мазе. Обаче хлопна някаква врата и за половин час останах заключена и на мрачно. Имам уплаха от затворени пространства и доста се тормозих. Когато излязох на светлина, окото ми беше синьо, тъй като бях получила вътрешен кръвоизлив от стрес и напрежение. Оттогава започнах да си изгубвам зрението.

Мислила съм дълго по тематиката. Ако не беше този кръвоизлив, щеше да ме тресне инсулт и в действителност да финиширам живота си на 46 години. Не обърнах внимание на случилото се и късно разбрах, че е трябвало да отида на доктор, да пия медикаменти, които да разбият съсиреците и така нататък Ако го бях направила, зрителният ми нерв нямаше да се запуши и нямаше да атрофира, както стана на по-късен стадий.

Пророчество

На 46 ми беше писано да умра, само че аз чух в едно мое обезпокоеното положение Бог да ми споделя: „ Ще останеш да живееш “. Така и стана. Останах поради децата си на земята, даже и с развалено зрение, аз съм им нужна. Вярно, в този момент ми е по-трудно да пребивавам, тъй като не виждам, не чета, не карам към този момент, само че съм до сина си и до дъщерята. Те са щастливи, че имат майка. Иначе щеше да им е тежко да порастват сами “, споделя още Сашка.

„ Всички пророчества сочеха, че на 46 години ще свърша живота си. Е, останах жива, само че платих с цената на зрението си “, добавя певицата, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР