Изместването от зелената към червената зона в продължава и на

...
Изместването от зелената към червената зона в продължава и на
Коментари Харесай

COVID-19 в България: 6 области в червената зона, само Видин в зелено

" Изместването от зелената към алената зона в продължава и на процедура в " зелената зона " остана единствено една област това е Видинската - с под 20 болни на 100 000 население. А огромна част от областите минаха в " оранжевата зона ". Там са най-вече - 14 области. И в " алената зона " сега има 6 области: Благоевград, Габрово, Сливен, София град, Търговище и Шумен . ". Това  разгласи националният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев по време на брифинга на НОЩ за разпространяването на в България.
Пет области в страната са с най-вече приети в болница пациенти с COVID-19 : На първо място е София с 425 случая. На второ място е Пловдив с 208. Следват Благоевград- 197, Бургас - 97, Шумен - 82, добави здравният министър Ангелов.
 Поредни върхове: 1 472 инфектирани с ковид и 29 умряли за денонощие в България Поредни върхове: 1 472 инфектирани с ковид и 29 умряли за денонощие в България
Броят на новите случаи на ковид означи следващ връх като безусловно число. За 21 октомври откритите случаи са 1 472, с цели 13...
Не може да се заловен териториални закономерности. Там където има обособени събития или епидемиологични гърмежи в - заведения, фабрика и прочие, се покачва заболеваемостта и след вземането на ограничения случаите се овладяват. Но това е непрестанен развой във връзка с заболеваемостта.
Краткосрочна прогноза : Този развой ще продължи и някои от областите в " оранжевата зона " идната седмица ще са в " алената ".
(НА ЖИВО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР