Измамниците стават все по-изобретателни в световен мащаб, а последното доказателство

...
Измамниците стават все по-изобретателни в световен мащаб, а последното доказателство
Коментари Харесай

Арестуваха жена, дегизирала се като мъж

Измамниците стават все по-изобретателни в международен мащаб, а последното доказателство за това е жена, която се дегизира като мъж, с цел да взима зестра от своите съпруги.
В Индия арестуваха Кришна Сен, за това, че е взела зестра от родителите на совите съпруги, която в страната е неразрешена още през 60-те години на предишния век. Всъщност, чак по време на разпитите полицията открила, че Сен е жена.
26-годишната жена се показва за мъж още от 2014 година, когато стъпва в брак за първи път. Скоро след сватбата си дамата е напуснала своята брачна половинка, а през 2017 година се дами наново.
Родителите на една от потърпевшите съпруги упрекват дамата в това, че е тормозила щерка им за зестра, както и за неуреден дълг. Сен поискала пари на заем от родителите на своята брачна половинка, с цел да стартира бизнес, само че това по този начин и не се е случило.
Полицията в Индия споделя пред Би Би Си, че Сен им споделила, че постоянно е желала да бъде мъж. Странното е, че излъганите дами не са се усъмнили, че брачният партньор им в действителност е жена. Тя не е била интимна с тях, а също по този начин е била обградена от приятелите си мъже, употребила е мъжки тоалетни и е говорила като мъж.
"С мъжка прическа, облекла и държание Кришна е живяла като мъж. Никой до в този момент не се съмняваше в нея ", споделя един от служителите на реда.
Въпреки че са неразрешени от закона, зестрите в страната към момента са част от живота на индийците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР