Измамниците се въртят около популярните неща, затова никой не би

...
Измамниците се въртят около популярните неща, затова никой не би
Коментари Харесай

В Apex Legends вече са баннати над 15 хиляди профила на чийтъри

Измамниците се въртят към известните неща, по тази причина никой не би се изненадал, в случай че види чийтъри в Apex Legends. Проблемът е, че разпознатите такива към този момент наброяват цели 16 хиляди, а играта излезе едвам преди две седмици. Не че цифрата е доста огромно спрямо други игри, само че за това малко време е в действителност изненадващо и съществено пречи на елементарните геймъри, които не разчитат на хакове.

Информацията за блокираните играчи показа студиото Respawn в специфична обява в портала Reddit. Постът гласи: „До последния миг над 16 хиляди профила на чийтъри бяха разпознати и баннати от Apex Legends. Чийтърите са тъпаци! Ако се натъкнете на подобен, апелирам, пробвайте се да запишете доказателството и ни кажете„.

Доказателството може да бъде най-различно – можете да снимате играча или да запишете видео. Respawn приема даже да посочите единствено ID-то на героя и разработчиците незабавно ще прегледат акаунта.

Междувременно Respawn Entertainment към този момент приготвя нов пач за Apex Legends , премахващ някои досадни проблеми на новата игра. Очаква се да бъде въведен и специфичен механизъм за алармиране за неприятни чийтъри (засега можете единствено да употребявате външен сайт). Respawn показа: „Както вероятно можете да си визиите, когато пуснеш нова игра и 25 милиона души се появят още в първата седмица, постоянно се откриват всевъзможни бъгове или експлойти...“
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР