Измамници замесиха известната певица Преслава в скандал с хапчета, узна

...
Измамници замесиха известната певица Преслава в скандал с хапчета, узна
Коментари Харесай

Замесиха Преслава в скандал с хапчета! Певицата отрече да е на изтеклите кадри от операционната маса

Измамници замесиха известната певица Преслава в скандал с хапчета, разбра HotArena.

Нейното име бе употребявано от компании, предлагащи артикули за намаляване, като за малко време рекламираните таблетки се трансфораха в шлагер в обществените мрежи. След дълго безмълвие изпълнителката най-сетне реши да разяснява протичащото се и разкри, че злоупотребяват с името й.

Тя разкри детайлности от нелепата история посредством формалния си профил в Инстаграм. Във подправено изявление Преслава разкрива тайната си за намаляване, споделяйки още, че с помощта на шейк за събаряне на непотребни килограми е изчезнало даже акнето й, което я измъчвало от години, писа „ Телеграф “.

Истината е, че певицата няма нищо общо с тези рекламни постове. „ Старая се да се храня здравословно, повече разходки. Тук бих желала да кажа, че не употребявам артикули за намаляване и не съм рекламирала сходни “, прецизира 35-годишната певица.

Пайнерката издава, че по време на бременността си е качила 15 кг, които два месеца след появяването на дъщеричката й Паола, е съумяла да смъкна.

Преслава отхвърли, че лицето на изтеклите фрагменти от операционната маса на турски еластичен хирург в действителност не е тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР