Измамници в уеб пространството откраднаха самоличностите на Башар Рахал и

...
Измамници в уеб пространството откраднаха самоличностите на Башар Рахал и
Коментари Харесай

Башар Рахал и Орлин Павлов пропищяха от менте профили

Измамници в уеб пространството откраднаха самоличностите на Башар Рахал и Орлин Павлов, научи HotArena. Звездите от „ Завръщане ” се оплакаха, че е злоупотребено с имената и фотосите им в обществените мрежи.

Менте профилите бяха открити във Facebook и Инстаграм, а скрийншотове разкриват какъв брой е сериозен казуса.

45-годишния Башар е съумял да спре в точния момент развиването на подправения профил. Недоброжелатели на актьора са последвали 611 души, а в подмяна са получили над 200 противоположни поръчки за следене в обществената платформа Инстаграм, написа " Телеграф ".

При основаването на акаунта измамниците са внимавали да копират едно към едно профила му в формалната му страница. В това число и с емотиконките по нея. Рахал незабавно рапортува профила и показа фотография, че това не е неговият действителен акаунт.

Дни по-рано от сходна корист със идентичност се оплака и Орлин Павлов. Негов подправен профил бе основан пък във Facebook.

Човекът, който го е направил се постарал да имитира съвсем съвършено профила на звездата, даже фотографията му. Единствената разлика е двойната писмен знак при изписване на името, което обаче множеството почитатели даже не виждат.

Самият той показа, че са злоупотребили даже с настоящата му профилна фотография.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР