Измамници се възползват от пожара в парижката катедрала Нотр Дам.

...
Измамници се възползват от пожара в парижката катедрала Нотр Дам.
Коментари Харесай

Измамници събират пари за Нотър Дам

Измамници се възползват от пожара в парижката катедрала " Нотр Дам ". Френските управляващи предизвестяват, че са засекли подправени схеми за набиране на средства за възобновяване на храма.

 © БГНЕС
От името на Фондацията за френско завещание измамници се обаждат по телефона или изпращат имейли под предлог, че събират средства за реставрацията на опожарената катедрала " Нотр Дам ".

Голям брой такива измами са засечени във Франция, само че и в чужбина, алармираха представители на Фондацията. Министърът на културата Франк Риестер се причисли към апелите към жителите да бъдат деликатни.

Легитимните места за събиране на пари са уеб сайтът на фондацията, страницата й във Facebook, преводи могат да се превят посредством система за онлайн заплащания, дарения се събират още в метростанциите в Париж или като се изпрати СМС.

Във Франция и в чужбина се надигна голяма вълна от взаимност и воля да се помогне за възобновяване на емблематичната постройка.

Френското държавно управление разгласи данъчни облечения за донорите - освен за бизнеса, само че и за жители. Международен архитектурен конкурс ще реши по какъв начин ще се извършат възстановителните действия.

А през вчерашния ден вечерта в същия час, когато лумна пожара в понеделник, камбаните на катедралите в цяла Франция биха дълготрайно в символ на взаимност с " Нотр Дам ".

 Компютърна неточност е забавила гасенето на пожара в Компютърна неточност е забавила гасенето на пожара в "Нотр Дам "
Дарените средства за опожарената катедрала "Нотр Дам " в Париж надвишиха един милиард евро. Франция ще разгласи интернационален конкурс за възстановянето н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР